Μια επιστολή του κ. Φιλίππου που ΚΑΠΟΙΟΥΣ εκθέτει!

Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε μια επιστολή (Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρο Φιλίππου και με λύπη μας διαπιστώσαμε πως μας… «επιτίθεται» για ανάρτησή μας, επειδή… σχολιάσαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Μια αλήθεια βέβαια, που δεν βολεύει ούτε τη δημοτική αρχή του Ωρωπού και από ό,τι φαίνεται ούτε τον ίδιο! Ο νοών νοήτω…

Ο κ. Φιλίππου λοιπόν μας γράφει: «Με έκπληξη διάβασα τα σχόλια στην ιστοσελίδα σας, τα οποία δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με όσα συζητήθηκαν στις εν λόγω συναντήσεις και τα οποία σε πολλά σημεία είναι παραπλανητικά για τους αναγνώστες σας» και αναφέρεται στην ανάρτησή μας με τίτλο: Το λατομείο Ντουμάνι το υπέδειξε η δημοτική αρχή! – Σκουπιδότοποι τα «πράσινα σημεία»!

Τον διαψεύδουν όμως τον κ. Φιλίππου τα αποσπάσματα από την συζήτηση που έγινε στη συγκεκριμένη συνάντηση και υπάρχουν στο αρχείο μας και τα οποία δημοσιοποιούμε. Είναι ακριβώς αυτά που σχολιάσαμε και στηρίζουν και τον τίτλο της ανάρτησής μας.

Ποια είναι η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ κύριε Φιλίππου;;;

Θα τον ενημερώσουμε επίσης, πως η παραπλάνηση του δημότη του Ωρωπού, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει δικό μας “άθλημα”. Δεν θα παίξουμε ποτέ με την αγωνία για τον τόπο που αγαπάμε, η οποία έχει και αντίκτυπο τόσο στο δημότη επαγγελματία, στην τοπική πραγματική οικονομία, όσο και στην οικογένειά του. Το “άθλημα” της παραπλανητικής ενημέρωσης που περιέχει πάντα και “λάσπη”, το αφήνουμε για άλλους, οι οποίοι μάλιστα πληρώνονται αδρά γι’ αυτό!

(Η ανάρτησή μας http://www.maximipoli.gr/?p=22649)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ: Το λατομείο Ντουμάνι το υπέδειξε η δημοτική αρχή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ: Τα «πράσινα» σημεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ: Δεν είδε την αιτιολογία της απόφασης

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά, Επιστολές, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

8 Responses to Μια επιστολή του κ. Φιλίππου που ΚΑΠΟΙΟΥΣ εκθέτει!

 1. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Όταν » αρχίζουν τα όργανα» όλοι δηλώνουν:
  1ον »Είμαι αθώος και το διαλαλώ» και
  2ον »Κρεμάστε τον αδελφό μου, διότι εγώ ζαλίζομαι».

 2. Ανώνυμος says:

  ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΔΙ …ΡΕ ΟΥΣΤ

 3. Ανώνυμος says:

  ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΚΥΡ ΣΠΥΡΟΣ

 4. Ανώνυμος says:

  ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

  Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Φιλίππου 19-4-2017
  Όχι σκουπίδια στο Πολυδένδρι·Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

  Από τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κου Φιλίππου, με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και εκπροσώπους της επιτροπής αγώνα, για το σχεδιασμό της διαχείρησης απορριμμάτων του Δ. Ωρωπού προέκυψαν τα ακόλουθα
  1ο θέμα Χ.Υ.Τ.Υ.: Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπεριφερειάρχη, βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη για την δημιουργία δικτύου νέων χώρων διάθεσης υπολειμμάτων (Χ.Υ.Τ.Υ), σε ανενεργά – εξοφλημένα λατομεία. Αρχικά, το λατομείο ΝΤΟΥΜΑΝΗ δεν περιλαμβανόταν (από την Περιφέρεια) στα υποψήφια προς διερεύνηση λατομεία, αλλά πλέον είναι στη μελέτη επειδή προτάθηκε από το Δήμο Ωρωπού με την κατάθεση του ΤΣΔ απορριμμάτων.
  Μας προέτρεψε, αν θέλουμε την τροποποίηση της 414/2016 απόφασης της περιφέρειας η σχετική απόφαση του Δ.Σ Δ. Ωρωπού να κατατεθεί στον ΕΔΣΝΑ και στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να υπάρξει εισήγηση για την απόσυρση του ΤΣΔ απορριμμάτων του Δήμου.
  2ο θέμα ΣΜΑ.: Ενημερώσαμε τον κο Φιλίππου ότι η επιλογή και χωροθέτηση του ΣΜΑ στην θέση ΜΑΥΡΙΝΟΡΑ Πολυδενδρίου είναι αυθαίρετη και επικίνδυνη, διότι αγνοήθηκαν σοβαρότατα περιβαλλοντικά, γεωλογικά, υδρογεωλογικά κριτήρια αποκλεισμού για την εν λόγω τοποθεσία.
  Μας τόνισε πως ο σχεδιασμός των ΣΜΑ επανασχεδιάζεται & τροποποιείται, οπότε οι Δήμοι θα πρέπει να εναρμονιστούν με τον εθνικό σχεδιασμό και πως εφεξής για την υλοποίηση από το Δήμο οποιουδήποτε έργου, είναι επιβεβλημένη η ύπαρξη τεκμηριωμένης οικονομοτεχνικής μελέτης και έγκρισης από το ΔΣ.
  Από την όλη συζήτηση, σημαντική ήταν η διαπίστωση ότι, για να εφαρμοστεί με επιτυχία η διαχείριση των ΑΣΑ κάθε Δήμου, είναι απαραίτητο να προϋπάρχει η διαβούλευση με την τοπική κοινωνία & τους τοπικούς φορείς, έτσι ώστε να επιτευχθεί ευρύτατη κοινωνική συναίνεση, κάτι που ο Δήμος μας, μέχρι τώρα, το αγνόησε!!!

 5. Ανώνυμος says:

  Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

  Στην εισήγηση του Ρούσση στο Δ.Σ. που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, προτείνετε στο πρώτο σκέλος ότι:
  1-Ανακαλεί το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης των Απορριμμάτων του Δήμου Ωρωπού λόγω του ότι, στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν ετέθη όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί από την Υπηρεσία του Δήμου και δηλώνει κάθετα την πλήρη αντίθεσή του στη δημιουργία ΧΥΤΥ.
  ΌΧΙ κύριε Ρούσση, το πρώην λατομείο Ντουμάνη το πρότεινες εσύ όπως λέει και ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης και προφανώς είχες κάνει πρώτα και τις συνεννοήσεις σου με την INTERBETON γιατί αλλιώς δεν εξηγείται να προτείνεις να χτίσεις στο χωράφι του άλλου χωρίς να έχεις την έγκρισή του, άλλωστε δεν νομίζω ότι είσαι και τόσο φελλός ξέρεις εσύ τι κάνεις.
  Έτσι εξηγείτε άλλωστε το ότι στείλατε το Τοπικό Σχέδιο με την κλίκα σου χωρίς καμία ενημέρωση και καμία έγκριση.
  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!!!

 6. Μηλιός says:

  ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

 7. Ανώνυμος says:

  Λιγο τσιπα ρε ψευτες – απ…… . δεν εχετε φιλοτιμο κοροιδευετε ολο τον κοσμο . Αλλα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη σας τσακωσανε και γινατε ρεζιλι . Γεια σου Ξυλο μη τους χαριζεις τιποτα

 8. Ανώνυμος says:

  Ντροπή κ. Αντιπεριφερειάρχη λίγο φιλότιμο , τουλάχιστον μη λέτε ψέματα !!!!!!!!!!!! Δεν είμαστε ηλίθιοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.