Tα σύγχρονα ιατρεία στη Σκάλα κινδυνεύουν να υποβαθμιστούν

Τα νέα υπερσύγχρονα με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, ιατρεία του π. ΙΚΑ στην Σκάλα Ωρωπού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποβαθμιστούν και να χαθεί η χρυσή ευκαιρία μετά την ευγενική χορηγία του κ. Θανάση Μαρτίνου, οι χιλιάδες πολίτες της Σκάλας, των Παλατίων, του Ωρωπού, του Συκαμίνου, του Μαρκοπούλου αλλά και άλλων περιοχών και επισκεπτών, να έχουν επιτέλους κοντά τους ιατρική βοήθεια πολλών ειδικοτήτων!

Ο λόγος που κινδυνεύουν με υποβάθμιση τα νέα ιατρεία είναι, η κωλυσυεργία που έδειξε η δημοτική αρχή μήνες τώρα, να παραδοθεί το αναβαθμισμένο και παραχωρημένο δημοτικό κτίριο στο Υπουργείο Υγείας.

Να κάνουμε γνωστό πως κατατέθηκε από χθες για διαβούλευση το νέο νομοσχέδιο για την υγεία και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάει για ψήφιση στη Βουλή! Στην περίπτωση που ψηφιστεί ως έχει, τα νέα ιατρεία θα στελεχωθούν μόνο από 2 γενικούς ιατρούς και 1 παιδίατρο! Για όλες τις άλλες ειδικότητες, θα συνεχιστεί ο μακρύς δρόμος για το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Για το μεγάλο αυτό θέμα, ενημέρωσε ο Γιώργος Γιασημάκης τη δημοτική αρχή στη σημερινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, γιατί είναι ο άνθρωπος που μήνες τώρα και σαν υπεύθυνος των σημερινών ιατρείων, κάνει μεγάλες προσπάθειες να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες της περιοχής. Για την πιθανότητα της υποβάθμισης αυτής, ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη και να λειτουργήσουν τα ιατρεία-κόσμημα σύντομα και με πολλές ιατρικές ειδικότητες.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

One Response to Tα σύγχρονα ιατρεία στη Σκάλα κινδυνεύουν να υποβαθμιστούν

 1. Ανώνυμος says:

  Ρε ποια ιατρεία ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
  Εδώ δεν μπορούμε να κλείσουμε το πρακτικό για να αναθέσουμε στον εργολάβο την καθαριότητα με τα 6.500.000 “euros”.
  Δεν μπορούμε να πείσουμε τους τεμπέληδες υπαλλήλους της καθαριότητας, που μου θέλουν και βαρέα και ανθυγιεινά ότι δεν θα χάσουν τη δουλεία τους και θα τους βάλουμε να απλώνουν μπάμια στον ήλιο.
  Δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε τον Χ.Υ.Τ.Υ. και την Μ.Ε.Α. της Βόρειας Αττικής για να φέρνουν τα Σκουπίδια τους οι Αθηναίοι, να τους τα επεξεργαστούμε και να τα θάψουμε υγειονομικά, γιατί μόνο εμείς ξέρουμε από Σκουπίδια.
  Δεν βρίσκουμε ανθρώπους να υπογράψουν τα πρωτόκολλα παραλαβής για τα χιόνια και τα στολίδια του Πάσχα και αυτός ο τενεκές ο Γιασημάκης θέλει να είναι και παρών στη παραλαβή. Που να φοράς σκούφους, γάντια, μπότες και να τρέχεις στα τρία μέτρα χιόνι ρε Γιωργάκη, και τι τα πέρασες τα στολίδια, δόντια για να τα μετράς; Εμείς τις προμήθειες στο Συκάμινο τις παραλαμβάναμε στο υπόγειο του σπιτιού μου και καμιά φορά τις αφήναμε εκεί μέχρι την άλλη τετραετία.
  Με τόσα πολλά προβλήματα, θα κάτσουμε τώρα να ασχοληθούμε αν θα πηγαίνει ο κόσμος του Ωρωπού στο Καπανδρίτι για εξετάσεις και φάρμακα; Άστους να παίρνουν και λίγο βουνίσιο αέρα γιατί με το πολύ αλάτι εδώ κάτω θα σκουριάσουν.
  Ρε ποια ιατρεία ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.