Έτσι είναι… αν έτσι νομίζετε κύριε Πρόεδρε!

Συνεδρίαση χθες του δημοτικού συμβουλίου με κυρίαρχο θέμα να ανακληθούν οι αποφάσεις της προηγούμενης συνεδρίασης (31-1-2017) η οποία ήταν μη σύνομη και κατά δήλωση του προέδρου Στέργιου Γκικάκη! Ο λόγος γιατί δεν είχε κληθεί ο π. δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος. Λάθος φυσικά του προεδρείου, που όμως, πιθανόν, να μην απέφυγε ένα νέο λάθος πάνω στο ίδιο θέμα! Σε ένα ΜΗ ΣΥΝΟΜΟ δημοτικό συμβούλιο, οι αποφάσεις του ακυρώνονται και… δεν ανακαλούνται!

Την παρατήρηση αυτή έκανε προς τον Πρόεδρο ο επικεφαλής της «Δυναμικής Πολιτείας»  Γιώργος Γιασημάκης, για να δεχθεί την απάντηση… «το δρόμο τον ξέρετε, να κάνετε προσφυγή»!

Αν πράγματι ακυρωθούν οι αποφάσεις αυτές στον έλεγχο νομιμότητας, τι θα έχει να πει τότε ο κύριος Πρόεδρος;; Προς το παρόν είναι έτσι… αφού έτσι θέλει ο κύριος Πρόεδρος!

Ο π. δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος έκανε δήλωση για το θέμα αυτό καθώς και για το λόγο που βρίσκεται σε αργία από την Περιφέρεια για 4 μήνες.

Ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, απάντησε μόνο στον Παναγιώτη Χασιώτη για τις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για το θέμα της δημιουργίας ΣΜΑ στο Πολυδέδρι.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.