Παρέμβαση του Άγγελου Χατζηιωάννου σε ενέργεια φίμωσης της αντιπολιτευτικής φωνής στο Δ.Σ.

aggelos-d-sΗ δημοτική αρχή πήρε εντολή τον Μάϊο του 2014 από τους δημότες του Ωρωπού να διοικήσει το δήμο. Η εντολή στην αντιπολίτευση ήταν να ελέγχει αυτή τη διοίκηση. Το γνωρίζει αυτό ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Δέδες ή το γνώριζε μόνο σαν μέλος της αντιπολίτευσης επί δημάρχου Οικονομάκου και τώρα το ξέχασε; Εκτός και αν η «έκρηξή» του στο μοναδικό θέμα του 1ου χθεσινού δημοτικού συμβουλίου (έγιναν δύο), είχε στόχο να αποφευχθεί η απάντηση της δημοτικής αρχής στην ερώτηση του Γιώργου Γιασημάκη σχετική με την «Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2010 & Ισολογισμού 31ης Δεκεμβρίου 2010, 4ης Διαχειριστικής Χρήσης (1 Ιανουαρίου – 31 Δεκεμβρίου 2010) Δήμου Καλάμου».

Ο αρχηγός της «Δυναμικής Πολιτείας» δεν δεχόταν την απάντηση που προσπαθούσε να του δώσει ο πρώην δ/ντης της οικονομικής υπηρεσίας κ. Χρήστου, με αποτέλεσμα να παρέμβει… «δυναμικά» ο αντιδήμαρχος κ. Δέδες! Η παρέμβασή του αυτή έφερε και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Άγγελου Χατζηιωάννου μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Τελικά απάντηση πειστική για τον κ. Γιασημάκη δεν υπήρξε. Ούτε και σε επόμενη ερώτησή του πάλι προς το δήμαρχο, γιατί όταν είχε έλθη στην οικονομική επιτροπή επί Γιάννη Οικονομάκου το ίδιο θέμα, ο ίδιος τότε δεν το είχε ψηφίσει!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.