Πως μοιράζονται τα λεφτά… εις βάρος της κοινωνικής μέριμνας!

Πόσο άραγε να στοιχίζει ένας καθαρισμός και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της τοπικής κοινότητας Ωρωπού με μηχανολογικό εξοπλισμό, που πέρασε από την οικονομική επιτροπή στις 21 Σεπτεμβρίου; Και ο εξοπλισμός αυτός, ποια και πόσα μηχανήματα μπορεί να περιλαμβάνει;
Σύμφωνα με την νυν δημοτική αρχή, ο εξοπλισμός είναι ένα(1) γκρέιντερ σκέτο και η δαπάνη στα 2.755,20 ευρώ!!! Αυτή περιλαμβάνει, ΜΟΝΟ οκτώ(8) ημερομίσθια του γκρέιντερ, προς 280 ευρώ το ένα. Ούτε φορτωτή, ούτε φορτηγό για να μαζευτούν όσα καθάρισε το γκρέιντερ (που πήρε τα ευρώ) και τα οποία παραμένουν στον περιβάλλοντα χώρο (φωτο).

Είναι ένα θέμα που μιλά από μόνο του και τα σχόλια ας τα κάνει ο κάθε δημότης και ειδικά αυτός που δεν διαθέτει την εύνοια μιας δημοτικής αρχής, που φαίνεται να… μοιράζει προκλητικά χρήματα, στην πλέον δύσκολη οικονομική πραγματικότητα για την πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνει την κοινωνική μέριμνα. Ο χώρος θα μπορούσε να είχε καθαριστεί με συνεργείο του δήμου και τα 2.755 ευρώ, να κάλυπταν πάνω από εξήντα(60) μηνιαία δίδακτρα παιδιών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι οικογένειές τους, στις εισπρακτικές απαιτήσεις των τμημάτων της ΚΕΔΩ.

This entry was posted in Δημοτικά, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.