Η «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού» και ο συνεχιζόμενος λαϊκισμός της!

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/2/2016

Το κοντοπόδαρο ψέμα βοηθά μόνο την παραπληροφόρηση και τον λαϊκισμό! Η «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού» και ο εκπρόσωπός της, Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Χασιώτης, το γνωρίζουν αυτό καλύτερα από τον καθένα, γι’ αυτό και προσπαθούν να κερδίσουν στιγμιαίες ή εφήμερες εντυπώσεις, δικαιολογώντας  με τον τρόπο αυτό την αποχή τους στο να προσφέρουν δημιουργικές προτάσεις για το Δήμο μας και την κοινωνία του!

Δεν είναι τυχαίο δηλαδή, που συνειδητά, τα θέματά τους πάντα στο Δημοτικό Συμβούλιο πρσπερνούν τα τοπικά και είναι καταδικασμένες από όλους μας κυβερνητικές πολιτικές, παράγωγα των καταστροφικών μνημονίων! Με την πολιτική αυτή που ακολουθούν, συνειδητά επίσης, απέχουν από τα πραγματικά τοπικά προβλήματα που απαιτούν κοινωνική ευαισθησία, δημοτική ευθύνη, εφικτές λύσεις στον παραλογισμό που επικρατεί, ακόμη και υπερβάσεις σε πράξεις και αποφάσεις.

Είναι λοιπόν παντελώς άστοχο, να μας υποδεικνύει η «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού» διά του κυρίου Μιχάλη Χασιώτη, τα αυτονόητα για τις ανάγκες των συνδημοτών μας, με δελτία τύπου – πυροτεχνήματα, όπως το τελευταίο για το πρόβλημα της μη πληρωμής -ακόμη-, των διμηνιτών συμβασιούχων του Δήμου μας, των οποίων ΝΟΜΙΜΑ έχει παραταθεί η σύμβαση!

Και για να δώσουμε μια πρώτη απάντηση στον συνεχιζόμενο αυτόν λαϊκισμό που παράγουν, ενημερώνουμε τον κύριο Χασιώτη και την «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού», πως ενώ μας καλούν με Δελτίο Τύπου – κομματικό πυροτέχνημα, στις 21 Φεβρουαρίου, να στείλουμε εκ νέου τα εντάλματα πληρωμής των διμηνιτών εργαζομένων στον επίτροπο για την πληρωμή τους, η Δημοτική Αρχή το έχει ήδη πραγματοποιήσει από τις 8 Φεβρουαρίου, με το υπ’ αριθ. Πρωτ. 1535 έγγραφό της, το οποίο είναι στη διάθεση του καθενός.

Με μια δεύτερη απάντηση, τους γνωρίζουμε τα εξής:

 1. Η Δημοτική Αρχή έχει την ευαισθησία και αναλογίζεται πλήρως την ευθύνη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων στο Δήμο και ιδιαίτερα αυτών που με περιορισμένες χρονικά συμβάσεις, αντιμετωπίζουν στο μέτρο του δυνατού, τον αγώνα για επιβίωση σε πολύ δύσκολους καιρούς.
 2. Η Δημοτική Αρχή με προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου Θωμά Ρούσση, προβαίνει σε όλες τις ενέργειες που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις, ώστε να υπερπηδηθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια και να υπάρξει δικαίωση για τους εν λόγω εργαζομένους.
 3. Η μονιμοποίηση όλων των εργαζόμενων του δήμου με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, είναι η πρώτη ευχή της Δημοτικής Αρχής, αλλά είναι και υποχρεωμένη και να μην ονειροβατεί λαϊκίζοντας, προσπαθώντας όμως, εκμεταλευόμενη το κάθε κυβερνητικό μέτρο, να εξυπηρετήσει τόσο ανάγκες των υπηρεσιών της, όσο και ανάγκες συνδημοτών της με νόμιμες διαδικασίες.
 4. Η κάθε εμπλοκή εργολάβων στις δημοτικές υπηρεσίες, αν υπάρξουν και όποτε υπάρξουν, είναι πάντα προς το συμφέρον του Δήμου, των δημοτών και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσουν την οποιαδήποτε ανασφάλεια στους ήδη εργαζόμενους στο Δήμο.

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

8 Responses to Η «Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού» και ο συνεχιζόμενος λαϊκισμός της!

 1. Ανώνυμος says:

  ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

 2. Ανώνυμος says:

  σε συσκεψη για το π0ς θα ριξουν το θωμα

 3. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

  1. Η απολογία, δεν λέω, καλή είναι.
  2. Τώρα, πως το ίδιο και το αυτό πράγμα, όταν λέγεται απο την Λαική Συσπείρωση είναι λαικισμός και αποχή από τα πραγματικά τοπικά προβλήματα, ενώ όταν γίνεται απο την Δημοτική Αρχή είναι ευαισθησία και υπέυθυνη πολιτική, τι να πεί κανείς.
  3. Για την ταμπακέρα » Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ», πολλά συμφέροντα ρε παιδί μου, πάντα προς το συμφέρον του Δήμου, των δημοτών και των εργαζομένων στο Δήμο, βεβαίως – βεβαίως.

 4. Ανώνυμος says:

  Ο Χασιώτης σας πειράζει με αυτά που λέει εσείς που πάτε να κάνετε διαγωνισμό για τα σκουπίδια 1,900,000 είναι καλά;Αυτός τουλάχιστον δεν σπαταλάει τα λεφτά του κόσμου τα λέει τσάμπα.

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΕ 3Ε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. Κ. ΔΑΒΡΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. Κ.ΡΟΥΣΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?

 6. ΣΩΣΤΩΣ says:

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Β. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ
  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΣΥ Κε ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ;;;;ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 5 % ;;;; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΗΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.5ΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ…..ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.!!!!!!!!!

 7. Β.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Οι καταδότες επι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ φορούσαν κουκούλες , το ίδιο και ο ΣΩΣΤΩΣ .
  Τι να απαντήσεις σε έναν γκεμπελίσκο που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, τόσο την προσωπική, όσο και την γενική που αφορά στα γεγονότα στον Δήμο Ωρωπού και όχι μόνο.

 8. ανωνυμοσ says:

  Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΗΞΕΡΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.