Ο «Αθανάσιος Διάκος», έκοψε χθες στο Σαραντάρι την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

IMG_0916Ο εξωραϊστικός σύλλογος Σαρανταρίου «Αθανάσιος Διάκος», έκοψε χθες στα γραφεία του την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2016.

Ο μαχητής πρόεδρός του, Θανάσης Κατερίνης, που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ενεργό το σύλλογο απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός και είναι προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας, αφού απηύθυνε χαιρετισμό σε όσους τίμησαν την εκδήλωση, έκανε μια μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού του δήμου, Μιχάλης Τόλιας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού, Γιώργος Παναγόπουλος, ο π. Πρόεδρος Χρήστος Παναγόπουλος, ο π. πρόεδρος Σκάλας-Χαλκουτσίου, Γιώργος Ζαχαράτος οι οποίοι μαζί με τις ευχές τους είπαν και κάποιες αλήθειες που πρέπει να ακούγονται, ο πρόεδρος του Ωρωπού, Λάμπρος Ρόδης, ο π. δημοτικός σύμβουλος και σήμερα μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, Ανδρέας Μπαλόκας, κ.ά.

Να σημειώσουμε και την παρουσία στην εκδήλωση του αντιδημάρχου Ανδρέα Γαζβινιάν, του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιώργου Δάβρη και των τοπικών προέδρων Ν.Παλατίων, Σκάλας και Μαλακάσας, Αντώνη Καζαμία, Γιάννη Φαφούτη και Βαγγέλη Γκουζούνη, οι οποίοι έκαναν πραγματικά αγώνα δρόμου να τιμήσουν και άλλους συλλόγους που έκοβαν την ίδια ώρα τις πίτες τους!

IMG_0912 IMG_0913 IMG_0914IMG_0919IMG_0921IMG_0926

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.