ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Οι «ΑΝ.ΕΛ» του Πάνου Καμένου, μπορούν και πάλι να εγγυηθούν τη σταθερότητα και την Εθνική Αξιοπρέπεια

ΚΙΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΟ Δημήτρης Κιούσης, στέλεχος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» που ήταν στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Οι εκλογές τελείωσαν. Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμένου, μπορούν και πάλι να εγγυηθούν τη σταθερότητα και την Εθνική Αξιοπρέπεια που αντιπροσωπεύει η μεγάλη αυτή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι λυπηρό, όχι όμως και άδικο, που ένας στους δύο Έλληνες αντέδρασε αρνητικά στον σημερινό πολιτικό λόγο και δεν άσκησε το αναφαίρετο δημοκρατικό του δικαίωμα. Αυτό είναι και το σημαντικότερο μήνυμα που μπορεί να βγει από αυτές τις εκλογές και οφείλει η νέα Κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ώστε να ανθίσει ξανά την ελπίδα στους πολίτες που βιώνουν εδώ και χρόνια την αδικία.

Εγώ σε ό,τι με αφορά, θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου στον Ωρωπό για την στήριξη στο κάλεσμά μου, ιδιαίτερα το Δήμαρχο Θωμά Ρούσση για τη δημόσια τοποθέτησή του, καθώς και τον αρχηγό του Κινήματός μας Πάνο Καμένο για την τιμητική θέση που μου έδωσε στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής. Εύχομαι σε όλους καλή πορεία στη ζωή τους, όπως και στην Πατρίδα μας».

maximipoli: Να σημειώσουμε, πως οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στο Δήμο Ωρωπού, έφεραν το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους δήμους της Αττικής (5,5%).
This entry was posted in Επιστολές, Θέματα, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Οι «ΑΝ.ΕΛ» του Πάνου Καμένου, μπορούν και πάλι να εγγυηθούν τη σταθερότητα και την Εθνική Αξιοπρέπεια

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ 3,0%.

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ twitter ΤΟΥ Δ’ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.