Αργία για τον Χρήστο Τσεκρετζή και ανεξαρτητοποίησή του – Απαλλαγή για τον Γιώργο Παπαγιάννη

Είκοσι(20) μέρες αργία από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου και για τον Χρήστο Τσεκρετζή, που είχαν σαν αποτέλεσμα την ανεξαρτητοποίησή του από την δημοτική παράταξη του πρώην αρχηγού του Γιάννη Οικονομάκου! Η πειθαρχική ποινή αυτή, ήταν για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος από δόλο ή βαριά αμέλεια που είχε ο κ. Τσεκρετζής και αναφερόταν στην προκλητική αγορά των λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού με καπέλο πάνω από 75.000 ευρώ! Ο σε αργία πλέον δημοτικός σύμβουλος, ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής και είχε εγκρίνει την συγκεκριμένη αγορά.

Σε ανακοίνωση που έκανε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, κατηγόρησε τον πρώην αρχηγό του πως δεν τον προφύλαξε..! Σε όλες τις συνεδριάσεις όμως, τόσο στην οικονομική επιτροπή, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο με θέμα αυτήν την αγορά, είχε ακούσει όλα τα στοιχεία που την καθιστούσαν σκανδαλώδη και μπορούσε να είχε κρατήσει τις αποστάσεις του. Κάτι που έκανε έμπρακτα ο Γιώργος Παπαγιάννης και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δέχθηκε τις αιτιάσεις του και τον απάλλαξε από πειθαρχικές συνέπειες.

Το «τραγελαφικό» λοιπόν στην υπόθεση αυτή, που σίγουρα θα έχει ποινικές ευθύνες και καταλογισμούς, δεν είναι η απαλλαγή του κ. Παπαγιάννη, όπως κακώς ανέφερε ο κ. Τσεκρετζής, αλλά όταν κάποιος πιστεύει κάποιον άλλο, που θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων! Δηλαδή κάποιον που ξεπερνά τα όρια του κανονικού ή του αποδεκτού κατά τρόπο γελοίο! Αυτό σημαίνει και το «τραγελαφικό»… που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Τσεκρετζής.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.