Η ανακοίνωση της αργίας Οικονομάκου και η αινιγματική δήλωση του Παναγιώτη Πέππα

Ακριβώς ένα χρόνο από την νίκη της παράταξης της σημερινής δημοτικής αρχής, με δήμαρχο τον Θωμά Ρούσση, ανακοινώθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, η πειθαρχική ποινή αργίας είκοσι (20) ημερών στον πρώην δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο, για παράβαση καθήκοντος από δόλο ή βαριά αμέλεια. Το θέμα ήταν για την γνωστή αγορά λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού… με καπέλο πάνω από 75.000 ευρώ! Και έπονται οι ποινικές ευθύνες!

Την ανακοίνωση την έκανε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέργιος Γκικάκης, αλλά την αινιγματική-αποκαλυπτική δήλωση, την έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Οικονομάκου, Παναγιώτης Πέππας: «Θεωρώ ότι η τιμωρία… είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ σε αυτόν τον τόνο που έγινε και το πολιτικό κόστος που εμείς δεχθήκαμε και ο πολίτης δεν έχει ποτέ λάθος!».

Ο κ. Πέππας μπορεί να εννοούσε, πως ότι η τιμωρία είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτό που ίσως περίμενε για τον αρχηγό του. Ίσως την είδε πολύ λίγη για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ίσως όμως να είδε, πως η κατηγορία δεν ήταν τίποτα ουσιώδες, γι’ αυτό και μόνο οι είκοσι μέρες αργία στον κ. Οικονομάκο. Σε κάθε περίπτωση όμως, φτάνει που παραδέχεται, πως ο πολίτης δεν έχει ποτέ λάθος! Άρα, η πειθαρχική ποινή των 20 ήμερών αργίας, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στην απόφαση του πολίτη, να τους αφαιρέσει τη διοίκηση του δήμου!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.