Η πρώτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα, για τη δημοτική κοινότητα Χαλκουτσίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια πρώτη φορά το όμορφο Χαλκούτσι, έκοψε χθες Πρωτοχρονιάτικη πίτα ως δημοτική κοινότητα του δήμου Ωρωπού. Με δικό της τοπικό συμβούλιο και ως εκ τούτου με τη δική του φωνή, οργάνωσε μια «γεμάτη» εκδήλωση, με το αδιαχώρητο από δημότες στον χώρο που έγινε, με ενθουσιασμό για την αναγνώριση αυτή -μετά από τον πολύχρονο αγώνα του Γιώργου Δάβρη, του ανθρώπου που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο του-, με πολλούς δημοτικούς παράγοντες, με πολύ και ιδιαίτερη φροντίδα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Γιώργου Λιθαδιώτη και φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση του τοπικού αντιδημάρχου Ανδρέα Γαζβινιάν. Και οι δύο ήταν παρόντες και υπερήφανοι γι’ αυτήν την «πρωτιά». Δυστυχώς, δεν ήταν εκεί ο πρωτεργάτης της «ανεξαρτησίας» του Χαλκουτσίου, Γιώργος Δάβρης.

Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Χαλκουτσιώτης πρόεδρος της ΚΕΔΩ, Στέφανος Δάβρης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος -φίλος του Χαλκουτσίου- Νίκος Τζεβελέκος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νέων Παλατίων, Θεοφάνης Καζαμίας, ο τοπικός σύμβουλος Μαλακάσας Σπύρος Λίτσας, ο πρώην πρόεδρος Σκάλας-Χαλκουτσίου, Γιώργος Ζαχαράτος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συλλόγων Ωρωπού Χρήστος Παναγόπουλος, όλοι σχεδόν οι πρόεδροι των οικιστικών συλλόγων του Χαλκουτσίου, καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Οικονομάκος και Πελαγία Μαναβέλη.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.