ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ: (Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ.- Περιφέρεια Αττικής): Δύσκολες ώρες – ‘Ωρες ευθύνης!

OIKONOMAKOS YPOP.Στις κρίσιμες και ιστορικές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραμένει αδρανής. Έχοντας συμπληρώσει ήδη 15 χρόνια στη υπηρεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των συμπολιτών μου συμμερίζομαι την αγωνία τους να κρατήσουμε, όλοι μαζί, την Ελλάδα όρθια.
Είναι η ίδια αγωνία που μου εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος και αρχηγός της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς όταν στην προσωπική μας επικοινωνία μου ζήτησε να στηρίξω ενεργά την προσπάθεια του:να μας βγάλει από την κρίση και τα μνημόνια.
Σε αυτό το εγερτήριο δεν μπορούσα να αρνηθώ. Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, αποδέχτηκα την πρόσκληση της Ν.Δ και του Πρωθυπουργού να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην Περιφέρεια Αττικής.
Ξεκινώντας από τον μεγάλο δήμο του Ωρωπού, τον οποίο γνωρίζω και υπηρετώ με όλη μου την ψυχή, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας, στην Περιφέρειά μας, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και να μου εμπιστευθούν την ψήφο τους για να μεταφέρω τα δίκαια αιτήματα μας στη Βουλή.
Η Περιφέρεια Αττικής ΑΞΙΖΕΙ να έχει φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο απο τον δικό της άνθρωπο.
Το Ελληνικό κοινοβούλιο ΑΞΙΖΕΙ να έχει στραμμένα τα μάτια του στην Περιφέρεια Αττικής
.
Με λογισμό, με όνειρο, με πίστη και αγώνα θα κάνουμε μαζί την επόμενη μέρα καλύτερη για όλους μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.