Η αστεία πρόταση του κ. Οικονομάκου και οι απαντήσεις που πήρε…

Η πολιτική διακυβέρνηση του τόπου σήμερα κινδυνεύει, όπως είπε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Οικονομάκος, γιατί η πολιτική λογική του δημάρχου Θωμά Ρούσση, συμπεραίνουμε εμείς, δεν τον οδηγεί στο τραπέζι των συμφωνιών, ώστε… να συνεχιστεί η αδιαφάνεια που επέβαλε ο ίδιος επί τρεισήμισι χρόνια! Γι’ αυτό και ζήτησε η δημοτική αρχή να πάρει πίσω την άρνησή της στο να ψηφιστούν οι απολογισμοί επί θητείας του και να κάτσει να… «κουβεντιάσει» μαζί του!

Μια εντελώς αστεία πρόταση από έναν άνθρωπο που όταν του προτάθηκε από τον σημερινό δήμαρχο κ. Ρούσση συνεργασία, για ομαλή αλλαγή διοίκησης στο δήμο, η απάντησή του ήταν πως… δεν θα κάνει συνδιοίκηση και… «προστάτεψε» μέχρι και την τελευταία μέρα… την καταστροφική πολιτική λογική του!

Εδώ να θυμίσουμε το τι είχε ζητηθεί από τον κ. Ρούσση και ποια ήταν η απάντηση του κ. Οικονομάκου με τα γνωστά καλοκαιρινά αποτελέσματα:

Στην προχθεσινή λοιπόν αστεία πρότασή του αυτή, ο κ. Οικονομάκος πήρε, άμεση απάντηση από τον αντιδήμαρχο Ανδρέα Γαζβινιάν ο οποίος του υπενθύμισε πως ο τόπος κινδύνευε επί της δικής του διακυβέρνησης. Είναι πολύ νωπή άλλωστε η εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης των πάντων σε ολόκληρο το δήμο, αμέσως μετά την εκλογική ήττα του κ. Οικονομάκου και μάλιστα σε μια περίοδο που η εγκατάλειψη αυτή «σκότωνε» τόπο και επαγγελματίες. Δικαιολογημένα λοιπόν ο αντιδήμαρχος του συνέστησε να μην προσπαθεί να κάνει πολιτική και μάλιστα να θέλει να τους την… διδάξει!

Ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης σημείωσε στον προκάτοχό του, πως μαθήματα διοίκησης από αυτόν, θα ήταν πολύ λυπηρό να δεχθεί και ζήτησε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, να μην ψηφίσουν απολογισμούς που απαλλάσσουν τη διοίκηση Οικονομάκου από κάθε ανομία και φορτώνουν τις ευθύνες της… στις δικές τους πλάτες!

 

 

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.