ΑΚΟΥΕΙ ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Αυλώνας 22-8-2014
Το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής με την αρνητική του απόφαση (272/2014)  ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ για τις νέες άδειες κατασκευής και άλλων εργοστασίου καύσης   επί της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων για το έργο
<< ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΒΙΟΜΑΖΑ >> στην θέση ΜΑΝΤΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ή ΤΣΟΥΜΠΑ της Δ.Κ.ΑΥΛΩΝΑ , διότι δεν προβλέπεται στο χωροταξικό σχεδιασμό πόσες τέτοιες μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν στην Αττική.
Παρόλα αυτά για την πρώτη άδεια που εκδόθηκε για το πρώτο εργοστάσιο καύσης στον Αυλώνα συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής για την ολοκλήρωση του καρκινο-παραγωγικού του έργου. (βλέπε φωτογραφία στις  22-8-2014).

Ζητώντας τρόπο για να μαζευτεί το χρηματικό πόσο (2.227 €) που ζήτα ο δικηγόρος που θα υποβάλλει την έφεση στο συμβούλιο της επικρατείας , ζήτησα την βοήθεια αρκετών από τους πολιτευθέντες συντοπίτες μου οι οποίοι μου συνέστησαν να αποταθώ στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , για τον εύκολο τρόπο υπεκφυγής.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι εκλεγέντες τοπικοί Δημοτικοί μας σύμβουλοι είναι πρωτόβγαλτοι άρα και άπειροι μη γνωρίζοντες τον τρόπο δράσης της γραφειοκρατικής αντίδρασης περιμένουν να ορκιστούν για να αναλάβουν πρώτα τα καθήκοντα τους και μετά να δουν το τι θα κάνουν .
Ομως,
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΥΣΗΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014.
Άρα όταν αναλάβει η νέα Δημοτική αρχή στις  1-9-2014  και μέχρι να ενημερωθεί , ο χορός της αδιαφορίας καλά κρατεί .
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ , ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΑΚΑ. (βλέπε φωτό)
Σήμερα στον Αυλώνα που είναι ο άμεσα θιγόμενος τόπος ακόμα κρατάει το γινάτι των χαμένων δημοτικών εκλογών και κανένας πλην ενός   (ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ  ο οποίος προς τιμή του εξακολουθεί να ασχολείται σοβαρά με το θέμα υπέβαλε εκ νέου και δεύτερη αίτηση για έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο) δεν δείχνει να ενδιαφέρεται σοβαρά για το μέλλον του τόπου μας .
Άραγε ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ που όπως ακούω έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει το κόστος της δικαστικής δαπάνης μιας και ανήκει σε όλους τους κατοίκους του Αυλώνα ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;;;;;.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ όλοι μαζί αυτές τις λίγες ημέρες που μένουν στον αγώνα για την σωτηρία των κατοίκων του Αυλώνα πριν χαθεί η προθεσμία υποβολής της έφεσης στο συμβούλιο της επικρατείας;;;;;.
ΚΑΙ να μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις σε κόμματα , κοινωνικά στρώματα και πολιτικές παρατάξεις.

ΝΙΚΟΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ
Τηλ.6973830440

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.

4 Responses to ΑΚΟΥΕΙ ή ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;

 1. ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ says:

  φίλε Νίκο γιατί δεν γράφεις ποιος δικηγόρος σου ζήτησε αυτά τα χρήματα, γιατί δεν γράφεις αυτό που μου είπες, πώς ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κος Παναγιώτης Χασιώτης, που ήσουν και υποψήφιός του, σου τα ζήτησε..Ο Κος Χασιώτης δεν είναι από τον Αυλώνα? από που είναι. Αλλά βλέπεις είναι άλλα τα ενδιαφέροντά μας αυτήν την περίοδο. Για τον Κο Χασιώτη και για την παράταξή του υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή μακριά από τον Αυλώνα. ευχαριστώ για την φιλοξενία
  ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  Υ.Γ. Ελπίζω πως ο νέος Δήμαρχος Κος Ρούσσης θα κάνει αμέσως την προσφυγή, την ίδια κυριολεκτικά ημέρα της ορκωμοσίας, γιατί η μοναδική υπόσχεση που άκουσα από τα χείλη του, για τον Αυλώνα, ήταν πώς θα το πάρει πάνω του…ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ……

 2. ΝΙΚΟΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ says:

  ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ.
  ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
  (ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ)
  ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.

  ΑΓΝΟΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ says:

  ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ
  ΤΟΣΟ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ
  Σχετικά με την ανάρτηση του κ Ιμβριώτη με τίτλο [ΑΚΟΥΕΙ η ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ] αναριωτέμαι
  – ο δικηγόρος είναι από τον Αυλώνα
  – ο Συνδιασμός Συνεργασία Πολιτών για δημοκρατική μαχητική αυτοδιοίκηση τη έκανε κλπ
  Πολλά απαντήθηκαν όταν έμαθα ότι ο κ Ιμβριώτης ήταν υποψήφιος με τον παραπάνω συνδιασμό στις δημοτικές εκλογές του Ιουνίου 2014 στο δήμο Ωρωπού
  Αγαπητέ κύριε στην απαντησή σας στο σχόλιο του κυρίου Μυλωνά δε λέτε ευθέως[το ενοείται όμως] ότι ο δικηγόρος που σας ζήτησε χρήματα είναι ο επικεφαλής του συνδιασμού σας ο οποίος διεκδικούσε το δημαρχειακό θώκω
  Εσείς όμως ρίχνετε φαρμάκι και λάσπη στους εκλεγμένους Δ Σ χωρίς να αντιδράσετε δυναμικά εσείς και η παραταξή σας και περισσότερο στον πρόεδρο του αναγκαστικού συνεταιρισμού Αυλώνα
  Ποιός σας είπε ότι όλοι εμείς πρέπει να γίνουμε ντίλερ δικηγόρων για αύξηση της εργασιακής τους ύλης και είδικά όταν διεκδκούν τη δημαρχεία
  Ευτυχώς οι δημότες έθεσαν την παραταξή σας εκεί που σας πρέπει δεν θέλουμε τέτοιους σωτήρες
  Δε θέλω να επεκταθώ άλλο-θυμάμαι όμως τη φράση του Λένιν [περί χρήσιμων ηλιθίων] -ο δημότης καταλαβαίνει
  Τελικά το πρόβλημα στο δήμο Ωρωπού είναι ο Νώντας Δημητρίου

 4. ΝΙΚΟΣ ΙΜΒΡΙΩΤΗΣ says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΛΙΑ .
  ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ KANENA ΔΙΚΗΓΟΡΟ .
  ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ κ.ΚΩΝ. ΠΑΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
  ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ κ.ΝΩΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
  ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ <>
  ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΥΛΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ) ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.

  ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.