Αποκαλυπτική δήλωση. Προς αποφυγή παραπληροφόρησης…

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, απορρίφθηκε ένσταση του πρώην δημάρχου Ιάσμου Ροδόπης κ. Αμούτζα και το αίτημά του για επαναληπτικές εκλογές από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ροδόπης.
Δημοσιοποιούμε παραπάνω δήλωση του κ. Αμούτζα στο δικαστικό μέγαρο Κομοτηνής, μετά την δικάσιμο της ένστασής του. Είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε σχέση με τις εδώ ενστάσεις και διακρίνεται από την καθαρότητα του πολιτικού λόγου του πρώην δημάρχου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
Η ένσταση αυτή στρέφονταν κυρίως κατά της νομιμότητας της συμμετοχής στις εκλογές του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση» με επικεφαλής τον Σαΐτ Ερντογάν και ζητούσε η κάλπη να στηθεί ξανά και να διεκδικήσουν το Δήμο Ιάσμου εκ νέου μόνο οι συνδυασμοί «Δημοκρατική Συνεργασία» του Καδή Ισμέτ και «Όραμα Αναγέννησης» του Κυριάκου Αμούτζα.
Μέσω της ένστασης ο πρώην δήμαρχος Ιάσμου ζητούσε: «Να ακυρωθεί και εξαφανιστεί:
Α) Η υπ’ αριθμόν 20/2014 απόφασις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, εκδοθείσα κατά την διαδικασίαν τους Εκουσίας Δικαιοδοσίας, δι’ ης ανεκηρύχθησαν εις τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 δια την ανάδειξην δημοτικών αρχών εις τον Δήμον Ιάσμου του νομού Ροδόπης, ο επιτυχών και οι επιλαχόντες συνδυασμοί, ο δήμαρχος, οι τακτικοί και αναπληρωματικοί δημοτικοί σύμβουλοι εκάστου συνδυασμού, οι τακτικοί και αναπληρωματικοί σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων, οι σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων μετά των αναπληρωματικών των.
Β) Η υπ’ αριθμόν 9/2014 απόφασις του Πολυμεούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, εκδοθείσα κατά την διαδικασίαν της Εκουσίας Δικαιοδοσίας, δι’ ης ανεκηρύχθησαν εις τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 δια την ανάδειξιν δημοτικών αρχών εις τον Δήμον Ιάσμου του νομού Ροδόπης οι υποψήφιοι συνδυασμοί, ως επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων εκάστου συνδυασμού, καθ’ ο μέρος αυτής ανεκηρύχθη ο συνδυασμός με το όνομα «Ενωτική Κίνηση» και τα συμπεριλαμβανόμενα εις αυτόν πρόσωπα, ως υποψήφιοι εις τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 δια την ανάδειξιν δημοτικών αρχών εις τον Δήμον Ιάσμου του νομού Ροδόπης.
Γ) Η υπ’ αριθμόν 16/2014 απόφασις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης, εκδοθείσα κατά την διαδικασίαν της Εκουσίας Δικαιοδοσίας, δι’ ης εδιορθώθη η υπ’ αριθμόν 9/2014 απόφασις του αυτού ως άνω Δικαστηρίου και ανεκηρύχθησαν εις τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 δια την ανάδειξιν δημοτικών αρχών εις τον Δήμον Ιάσμου του νομού Ροδόπης συμπληρωματικώς, οι εν αυτή αναφερόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον υποψήφιο συνδυασμό «Ενωτική Κίνηση».
Δ) Οι υπ’ αριθμούς 65/2014 και 78/2014 πράξεις της προέδρου των εν Ροδόπη Πρωτοδικών, και ΙΙ) ΝΑ διαταχθεί υπό το Δικαστηρίου Υμών η διενέργεια επαναληπτικών εκλογών εις τον Δήμον Ιάσμου του νομού Ροδόπης δια την ανάδειξιν δημοτικών αρχών, μεταξύ μόνον των νομίμως ανακηρυχθέντων υποψηφίων συνδυασμών, ήτοι μεταξύ: 1) Του συνδυασμού με τον όνομα «Όραμα Αναγέννησης» χωρίς έμβλημα, με υποψήφιοι δήμαρχο τον Κυριάκο Αμούτζα, του Ιωάννη. 2) του συνδυασμού με το όνομα «Δημοκρατική Συνεργασία», χωρίς έμβλημα, με υποψήφιο δήμαρχο τον Καδή Ισμέτ του Χουσεΐν».

Πηγή:xronos.gr

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

One Response to Αποκαλυπτική δήλωση. Προς αποφυγή παραπληροφόρησης…

  1. ΚΟΜΠΡΑ says:

    Κ’ ΞΥΛΟ το συγκεκριμενο βιντεο γιατι το προβαλεις? Να δουμε πως ξυνει το αυτι του ο Κ’ ΑΜΟΥΤΖΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.