Ποιος θα μπορούσε να είχε δώσει τέτοια εντολή;;;

Ποιος θα μπορούσε να είχε δώσει την εντολή να κοπούν ξερά χόρτα στην κεντρική οδό Παλατίων στον Άγιο Κωνσταντίνο (όχι από εργαζόμενους στο δήμο) και να μείνουν στη μέση του δρόμου; Προσπαθήσαμε να μάθουμε. Άλλος μας είπε ο δήμος. Άλλος κάποιος πρόεδρος συλλόγου. Αν έχει σχέση ο δήμος, η ενέργεια αυτή έχει να κάνει με το κονδύλι της… πυρασφάλειας;;; Αν είναι εντολή κάποιου προέδρου, γιατί δεν εξασφάλισε και την αποκομιδή των κομμένων, αλλά αυτά σκορπίζουν και γεμίζουν το δρόμο, συμπληρώνοντας την άθλια εικόνα της εγκατάλειψης και δημιουργώντας μεγαλύτερο κίνδυνο πυρκαγιάς;;;
Η απερχόμενη δημοτική αρχή, ακόμη και την τελευταία της στιγμή, επιβεβαιώνει την αυθαιρεσία την οποία έκανε «σημαία» και η ίδια και οι… ημέτεροί της!

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

One Response to Ποιος θα μπορούσε να είχε δώσει τέτοια εντολή;;;

  1. Ανώνυμος says:

    Ας μη γελιέται κανείς,και πολύ περισσότερο η πλευρά της αντιπολίτευσης, το κονδύλι της πυρασφάλειας διετέθη για να εξυπηρετήσει τους ψηφοθηρικούς σκοπούς του απερχόμενου, ήτοι, να προσλάβει για την πυρασφάλεια -πυροπροστασία προσωπικό (άσχετα αν είναι αόρατο και φυσικά καμμία συμμετοχή δεν έχει σε κοπή δένδρων και αποκομιδή καμμένων και ξερών χόρτων, γιατί ο καημένος τους είχε υποσχεθεί την πρόσληψή τους, επειδή τον τίμησαν με την ψήφο τους ) το οποίο περιφέρεται και απολαμβάνει των νομίμων αποδοχών και φυσικά η παρουσία του είναι αόρατη αλλά και το οποίο προσωπικό μαρτυρεί δίχως να θέλει την αλήθεια, καυχάται δηλαδή ότι με λίγα λόγια πληρώνεται και κάνει βόλτες, δεν βγαίνει κάν από την οικία του, ειναι οι εξυπνοι που κοροιδεύουν όλους τους υπολοίπους κατά τα άλλα ο απερχόμενος μας παρέχει πυροπροστασία σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.