Ασφαλώς και ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ κύριε Καμπιώτη, όπως και τον κ. Δάβρη

Ο κύριος Διονύσης Καμπιώτης, για να αντικρούσει τα όσα αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας για το θέμα των αδειών των καταστημάτων της παραλίας, μετά από υπόδειξή μας μας έστειλε το παρακάτω βίντεο:

Και αυτή η άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ήρθε εκείνο το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο… Βγήκε το 2013…

Οφείλουμε όμως του υπενθυμίσουμε τι ακριβώς γράψαμε: «…Επειδή όμως έχετε κοντή μνήμη να σας θυμίσουμε, πως σε δεύτερη προσπάθειά σας να παρουσιάσετε άδειες το ίδιο βράδυ, πάλι στα χέρια σας ήρθαν οι πρόχειρες άδειες που είχε δώσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και ΟΧΙ εσείς! Σε τρίτη προσπάθεια, από ένα κατάστημα εμφανίστηκε ένα… ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ άδειας για κοινοποίηση στον Α΄Λ.Σ. Ωρωπού και όταν πλέον είμαστε έξω και φεύγαμε από το συμβούλιο. Όμως τη φωτογραφίσαμε μέσα στο σκοτάδι, αλλά και αυτή είδαμε πως δικαιώνει τον Γιώργο Δάβρη, γιατί ΔΕΝ έχει πάνω την υπογραφή σας!!! Ήταν ένα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, που αναρωτιόμαστε ακόμη… ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ είχε στα χέρια του επαγγελματία!!!».

Ο κύριος Καμπιώτης για το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΝ απαντά! Για το «πλαστογράφος» επίσης ΔΕΝ απαντά! Πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον σε αμηχανία, αν όχι σε προχωρημένο στάδιο τυφλής αλαζονείας και κάνει συνεχόμενα λάθη! Όπως αυτό που προσπερνά το ότι εμείς κάνουμε αναφορά τόσο για την άδεια που είχε δώσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και… ΟΧΙ αυτός, όσο και για το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ αδείας που έδωσε σε κάποιους επαγγελματίες ΧΩΡΙΣ φυσικά την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του!!! Αυτό δηλαδή που κατήγγειλε ο Γιώργος Δάβρης. Το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ το δημοσιεύσαμε και ΔΕΝ αμφισβητείται.

Το βίντεο που μας έστειλε και δημοσιοποιούμε και ασφαλώς ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, όπως και τον κ. Δάβρη! Και έτσι, θα καταστεί πράγματι ξεκάθαρο σε όλους… ΠΟΙΟΣ έχει κοντή και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ κύριε Καμπιώτη. Και κάτι τελευταίο: Σήμερα ρωτήσαμε τον επαγγελματία που έφερε εκείνο το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο το ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της άδειάς σας, αν έχει το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ της. ΟΧΙ λοιπόν ΔΕΝ το είχε! Όσον αφορά τώρα αυτό που λέτε πως η δική σας απάντηση είναι μόνο μία…«ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ», εκτός από το έργο των «απευθείας αναθέσεών» σας, έχουμε και την διαπίστωση του Κώστα Λίτσα που σας άκουσε στο δημοτικό συμβούλιο! Να σας τη θυμίσουμε στο βίντεο που σας αφιερώνουμε. Αυτά.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.