Μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ, που ξεσκεπάζει το «μαγαζάκι παραγωγής ψήφων»… «μεταξύ πίτσας και ..τσίπουρου» του κου ΦΟΡΙΑΡΗ και της δημοτικής αρχής

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ… Ο… «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Γιατί δεν τα έχουν σκεφτεί άλλοι δήμαρχοι αυτά;;;;;;;;

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ: Στα θέματα υγείας είμαι κοντά στον ασθενή 25 χρόνια…. Παρόμοιες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ για τη φτώχεια… έχουν κάνει και άλλοι συνάδελφοι...

«Η άσκηση της Ιατρικής  είναι ιερή όπως επίσης και η αξιοπρέπεια του κάθε γιατρού, και δεν μπορεί να είναι στο έλεος της κάθε «Αννούλας ή Δημητρούλας», -ανεξάρτητα φυσικά του προσώπου που είναι τώρα, όσο και να την εμπιστεύεστε απόλυτα όπως επανειλημμένα μου έχετε πει…». Αυτό είναι ένα απόσπασμα από μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ επιστολή του ιατρού του Δημοτικού Ιατρείου, Δρ. Νίκου Κρεμμύδα. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

Ωρωπός 23/10/2013 

Προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΩ κ. Βασίλειο Φοργιάρη

ΚΟΙΝ  Γραφείο κ. Δημάρχου, Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Ωρωπού, Διεύθυνση Δημόσιας διοίκησης Περιφέρειας  

ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ 

Κύριε πρόεδρε,

Σήμερα και ώρα 8.00 βραδυνή προσήλθα εκτάκτως στο Ιατρείο  για έκτακτο περιστατικό και βρήκα αλλαγμένη την κλειδαριά του Ιατρείου, με αποτέλεσμα να μην γίνει η ιατρική εξέταση   και ο ασθενής να πάει  πιθανώς Αθήνα / υπήρχε σημαντικό προσωπικό πρόβλημα υγείας. Αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα μιας σειράς ενεργειών σας που ουσιαστικά προσβάλουν και ακυρώνουν το ιατρικό λειτούργημα και δυσχεραίνουν την προσφορά των ιατρικών υπηρεσιών μου στους συνδημότες μου.  Είναι το  αποτέλεσμα διαφωνιών μας για το αν μπορώ να έρχομαι εκτός ωραρίου στο Δημοτικό Ιατρείο και να κάνω κάποιες σχετικά ή μη επείγουσες εξετάσεις, – εσείς θέλατε επιμόνως και κάθετα να εξετάζω μόνον πρωί και κατόπιν αδείας της κ. Φωτοπούλου, –  είχατε βγάλει και ανακοινώσεις πάνω σε αυτό, αγνοώντας τόσο το ιατρικό απόρρητο όσο και την δυσκολία πληρωμής ιδιωτικά τέτοιων ακριβών εξετάσεων  .   Το γεγονός το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο, – και με θίγει σαν γιατρό, – πιστεύω πώς η πρόσβαση στην λειτουργία ή τον χώρο του  ιατρείου μη εξουσιοδοτημένων ατόμων εμπίπτει στον νόμο περί προσωπικών δεδομένων , ειδικά στην μικρή  κοινωνία που ζούμε.

Με την ευκαιρία του περιστατικού αυτού, – τελείως προσβλητικού προσωπικά σε εμένα κυρίως ως γιατρού,  πρέπει να σας επισημάνω και τα εξής :

Χθες, η κ. Αννα  Φωτοπούλου, μπήκε στο Δημοτικό Ιατρείο και απουσία  των ιατρών του  Ιατρείου, πήρε τις προσωπικές μας κάρτες ,- με τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης,  ειδοποιώντας μας μέσω της νοσηλεύτριας του Ιατρείου, ότι δεν δικαιούμαστε να έχουμε αφημένες ΠΟΥΘΕΝΆ τις κάρτες με τα τηλεφωνά μας  στο Ιατρείο  , παρά μόνον ο Πρόεδρος της ΚΕΔΩ κ. Φοργιάρης… δηλ. το επόμενο βήμα κ. πρόεδρε είναι πριν εξεταστεί ένας δημότης να πρέπει να  ..υπογράφει σε εσάς υπεύθυνη δήλωση πρόθεσης ψήφου ;  ..…

Πρό διημέρου επίσης, έγιναν . πρωτοφανείς παρατηρήσεις από το ίδιο πρόσωπο, την κ. Φωτοπούλου με το ερώτημα γιατί συμμετείχαμε γιατροί της ΚΕΔΩ σε ιατρική εκδήλωση στο Συκάμινο, εφόσον ανήκουμε σ΄ αυτήν !!!  Σημειωτέον η Ιατρική εκδήλωση αυτή περιελάμβανε  εκτός τις ομιλίες και προληπτικό έλεγχο με ειδικά μηχανήματα καρωτίδων και μαστών το τελευταίο από προς τούτο προσκεκλημένο Καθηγητή Γυναικολογίας από την Γερμανία , – ουσιαστική ιατρική βοήθεια νομίζω…

Με αφορμή αυτές τις  πρωτοφανείς ενέργειες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από  κόμπλεξ  και διάθεση ψηφοθηρίας εκ μέρους σας, – αν και σας δικαιολογώ απόλυτα ειδικά ως πρώην  Στρατιωτικός ιατρόςαλλά όχι σαν ψηφοφόρος  ή  Έλληνας πολίτης , πρέπει να σας υπενθυμίσω τα εξής :

 • Η άσκηση της Ιατρικής  είναι ιερή όπως επίσης και η αξιοπρέπεια του κάθε γιατρού, και δεν μπορεί να είναι στο έλεος της κάθε « Αννούλας ή Δημητρούλας », – ανεξάρτητα φυσικά του προσώπου που είναι τώρα,  όσο και να την εμπιστεύεστε απόλυτα όπως επανειλημμένα μου έχετε πει.  .
 •  Προσωπικά μου έχετε απαγορεύσει να  κλείνω τα ραντεβού με τους ασθενείς, ή να  έρχομαι  σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους των ΚΑΠΗ για να τους ενημερώνω για σοβαρά προβλήματα υγείας πού  δεν μπορώ να τα πω στους ιδίους  τους ασθενείς, ειδικές προετοιμασίες εξετάσεων   ή προγράμματα προληπτικής Ιατρικής.  Όλα αυτά τα έχετε αναθέσει στην κ. Άννα Φωτοπούλου η οποία εκτός του ότι δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο αντικείμενο , δεν είναι καν διαπιστευμένος υπάλληλος της ΚΕΔΩ όπως προ μηνών μου είχατε πεί, – χαρακτηριστικά στα παράπονα μου πρό μηνών μου είπατε  ίσως με ..χιούμορ : « και τι σε νοιάζει εσένα ρε γιατρέ, αν την πληρώνω από την τσέπη μου» !!   Ακόμη και τώρα που έχει προσληφθεί ειδική και έμπειρη νοσηλεύτρια, παραμένετε στην ίδια επιλογή προσώπου για κλείσιμο ραντεβού κτλ ….

Σας δικαιολογώ φυσικά γνωρίζοντας το ανύπαρκτο σχετικά με τα τωρινά σας καθήκοντα  και υπευθυνότητες προσωπικό βιογραφικό σας , – για  400 ψήφους αποφασίζεται για την οργάνωση των υπηρεσιών Υγείας του Δήμου μας, αλλά σας υπενθυμίζω ότι η γνωματεύσεις, είναι ιατρικό απόρρητο ως και γενικά η κάθε δοσοληψία με τους αρρώστους.

 • Προσβάλετε την Ιατρική δεοντολογία και άσκηση της Ιατρικής  με το να έχετε   μετατρέψει το Δημοτικό Ιατρείο σε προσωπικό     « μαγαζάκι παραγωγής ψήφων », μετά από κάθε μαζικό προληπτικό έλεγχο με υπερήχους τους μαζεύετε στο γραφείο σας και μεταξύ πίτσας και ..τσίπουρου, -ουσιαστικά κάνετε προεκλογικό αγώνα…

Προς τούτο έχετε απαγορεύσει να πηγαίνουμε με το μηχάνημα Υπερήχων στα διάφορα ΚΑΠΗ,  με αποτέλεσμα οι υπερήλικες να ταλαιπωρούνται με την διαδρομή και περιμένοντας ο ένας να τελειώσει ο άλλος. …

Στις  επίμονες  παρακλήσεις μου, να λειτουργήσει η πολυδιαφημιζόμενη  « κινητή απεικονιστική μονάδα » για την οποία  .είναι και πρωτοπόρος ο κ. Δήμαρχος όπως κι ό ίδιος δήλωσε στην τηλεόραση/ ΑΝΤΕΝΝΑ  πρό μηνών, η μόνιμη απάντηση σας ήταν « και τι σε νοιάζει εσένα ρε γιατρέ;    Μήπως θα  βάλεις υποψηφιότητα με τον .. Λίτσα ; »  τελευταία ο ..Λίτσας έγινε ..Γιασεμάκης,  πρόοδος κ. Πρόεδρε, όταν φτάσετε στον κ. Χασιώτη θα έχετε συμπληρώσει τον ..κύκλο σας !

Απεναντίας, για λόγους που καλά γνωρίζετε, και με απίθανες δικαιολογίες , τάχα οικονομικής λιτότητας, έχετε αφήσει κα σκουριάζει το ακτινολογικό μηχάνημα , – σχεδόν καινούργιο και δωρεά του Ακτινολόγου κ. Φασουλάκη.., – 200.000 Ε , αν και γνωρίζετε ότι  το επόμενο δημόσιο ακτινολογικό μηχάνημα στον δήμο Ωρωπού είναι στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Απορίας άξιον είναι, πως ούτε καν αίτηση σκοπιμότητας δεν  έχετε κάνει, – αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ακτινολόγος ή διαγνωστικό κέντρο κάνει αίτηση, πιθανότατα θα συμπληρωθεί ο αριθμός ακτινολογικών εργαστηρίων στην περιοχή μας και δεν θα μπορείτε να πάρετε άδεια .. Το οικονομικό κόστος λειτουργίας του είναι πολύ μικρό, – χρειάζεται ένας τεχνολόγος των 8-9.000Ε τον χρόνο, και τα αναλώσιμα υλικά ανά εξέταση είναι ..κάτω από 1Ε. ..

Τι συμφέροντα εξυπηρετείτε ή ποιόν « περιμένετε » να στήσει Ακτινολογικό μηχάνημα  κ. πρόεδρε ;  

Το ίδιο έχετε κάνει και με το μηχάνημα Υπερήχων : παρά τις ενημερώσεις  πού σας έχω κάνει, πώς η αγορά ενός σύγχρονου μηχανήματος υπερήχων με δυνατότητα ελέγχου καρωτίδων και λοιπών αγγείων  είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον προληπτικό έλεγχο όσο και για ακριβέστερη και με μεγαλύτερο φάσμα εξετάσεων  διάγνωση, εσείς έχετε ουσιαστικά μπλοκάρει την αγορά, με την εξήγηση πώς .. δεν υπάρχουν χρήματα» ..

Τελικά, προσφέρθει  ο γιατρός Ορθοπεδικός  κ. Λαζάρου και παραχώρησε ένα τέτοιο υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα με το οποίο πέρα από μικροπολιτικά συμφέροντα ξεπερασμένα και  «χωροφυλακίστικες» άλλης εποχής νοοτροπίες , κάνουμε Ιατρικές εκδηλώσεις και δωρεάν απεικονιστικό προληπτικό έλεγχο, εκτός ΚΑΠΗ   για το καλό των ανθρώπων στην δύσκολη εποχή που ζούμε..

Προσλαμβάνετε  γιατρούς, – και καλά κάνετε, αλλά αφήνετε πανάκριβα μηχανήματα να σκουριάζουν, ή δεν αναβαθμίζετε ήδη υπάρχοντα, – άγνοια  ή σκοπιμότης ; γιατί δεν ..αγγίζετε ουσιαστικά τον καθαρά Ακτινολογικό τομέα ;

 

Εν τέλει πρέπει κάποιος να σας εξηγήσει ότι ο σχεδιασμός Υγείας στον μεγαλύτερο Καλλικρατικό Δήμο της χώρας, αλλά και  ή λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου  δεν μπορεί να οργανωθεί μεταξύ 3ου και 4ου τσίπουρου,  αλλά απαιτείται συλλογική προσπάθεια από έμπειρους προς τούτο ανθρώπους με αγάπη στον τόπο τους.  Υπάρχουν αξιολογότατοι συνάδελφοι Ιατροί που εργάζονται στον Ωρωπό  δεκαετίες   και έχουν προσφέρει στους κατοίκους του  Δήμο μας, τους καλέσατε ποτέ να σας πούν την άποψη τους ;

Ο άμεσος σύμβουλος σας κ. Μαυρικάκης, Διευθυντής της ΚΕΔΩ, μη γιατρός ή σχετικός με αυτά,  συνήθως έρχεται 1-2 φορές την εβδομάδα, κι εκτός τούτου δεν είναι δημότης Ωρωπού, νομίζω κατοικεί στην Ανθούσα…   Με .. «φυτευτούς»  επισκέπτες πιστεύετε ότι προσφέρετε στην περιοχή μας ;

Να σας υπενθυμίσω επίσης , πόσους μήνες προσπαθούσατε να πάρετε άδεια για τους υπερήχους, – την οποία εν τέλει δεν πήρατε και χρειάστηκε μετά ένα άλλο δίμηνο από άλλα πρόσωπα που ενδιαφέρθηκαν ,

Να σας υπενθυμίζω ότι το μηχάνημα υπερήχων που έγινε δωρεά, δεν λειτουργούσε, και παρά τις προσπάθειες  μου σε προσωπικές συζητήσεις μαζί σας δεν μπορούσατε να καταλάβετε ότι ένα μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας χρειάζεται service,   το πήγα σε ειδικά εταιρία προς τούτο και το  πλήρωσα από την τσέπη μου …..

Να σας υπενθυμίσω επίσης ότι όπως και εσείς  κύριε Φοργιάρη , και εγώ είμαι Στρατιωτικός συνταξιούχος και ως εκ τούτου δεν δικαιούμαστε  να εργαζόμαστε και στον ευρύ δημόσιο τομέα, άρα ουσιαστικά θέλουμε δεν θέλουμε έχουμε παραιτηθεί του μισθού στην ΚΕΔΩ ή εναλλακτικά της σύνταξης μας, όπως και εσείς  υποχρεωτικά, άσχετα αν το χρησιμοποιείται διαφορετικά για  πολιτικούς λόγους …επομένως   δεν έχω οικονομικό συμφέρον..

Φυσικά απορώ και είναι για γέλια και για κλάματα ,- έχει γίνει ήδη ανέκδοτο στους γιατρούς της Αθήνας το με τι επιστημονικά προσόντα εσείς, συνταξιούχος χωροφύλακας της παλαιάς  Βασιλικής χωροφυλακής , πλην των 400 ψήφων που πήρατε πριν 3 χρόνια, μπορέσατε  να επιλέξετε προσωπικά  και χωρίς επιτροπή , τους 2 από  τους 6 υποψήφιους παθολόγους για το δημοτικό Ιατρείο…. Πολύ φοβάμαι ότι κινδυνεύετε να γίνετε « πρώτο θέμα»  στα ΜΜΕ πανελλαδικά  !

Αν αλλάξει η νοοτροπία σας αυτή, αν μπορείτε να δείτε την Υγεία χωρίς μικροπολιτικές  ξεπερασμένες σκοπιμότητες κι αν σταματήσετε να αντιμετωπίζετε το Δημοτικό Ιατρείο σαν προσωπικό σας μαγαζί με νοοτροπία παλαιάς Βασιλικής χωροφυλακής, σας προσφέρω την εθελοντική μου εργασία, –  « παραιτούμαι του μισθού μου από την ΚΕΔΩ » όπως κι εσείς  για το καλό αυτού του τόπου, – μην φοβάστε κ. Φοργιάρη, όπως πολλές φορές σας έχω απαντήσει σε επανειλημμένες πιεστικές ερωτήσεις σας , ..δεν είμαι με κανέναν .. πολιτικό σας αντίπαλο εντός ή εκτός του ψηφοδελτίου σας ,  απλά, αγαπώ τον τόπο που μένω και θέλω στα πλαίσια του Δημοτικού Ιατρείου να βοηθήσω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ  τους ανθρώπους.

Προσωπικά πιστεύω, πως μετά την κοινοποίηση της αναφοράς μου αυτής προς τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και  ανεξάρτητα από το ότι και να συμβεί στο μέλλον με την εθελοντική ή μη παρουσία μου στο δημοτικό  Ιατρείο,  θα λειτουργήσει η ξεπερασμένη κουτοπόνηρη μικροπολιτική σας και θα ενεργοποιήσετε εν όψει μάλιστα των εκλογών όσα δεν κάνατε μέχρι τώρα   : δεν « σας παίρνει» πια να μην αρχίσετε την λειτουργία του Ακτινολογικού τμήματος, ούτε επίσης να μην αναβαθμίσετε το υπάρχον μηχάνημα υπερήχων.

Ειλικρινά αν συμβεί αυτό θα αποτελέσει μεγάλη ικανοποίηση σε εμένα προσωπικά,

Δρ. Νίκος Κρεμμύδας

 

 

 

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.

22 Responses to Μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΩΤΙΑ, που ξεσκεπάζει το «μαγαζάκι παραγωγής ψήφων»… «μεταξύ πίτσας και ..τσίπουρου» του κου ΦΟΡΙΑΡΗ και της δημοτικής αρχής

 1. Ανώνυμος says:

  η απολυτη ξεφτιλα της δημοτικης αρχης..αυτος ειναι ο Οικονομακος και η παρεα του,αυτα ειναι τα ‘καθαρα χερια’,αυτα ειναι τα ‘καλα παιδια’…….

 2. ΩΡΩΠΟΣ says:

  ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕΝΗ

 3. Ανώνυμος says:

  ΗΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΘΕ ΩΡΩΠΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΦΟΡΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΕΔΩ.ΡΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ……

 4. ANΩΝΥΜΟΣ says:

  ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ?ΠΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ?ΕΔΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ,ΒΛΕΠΕ ΚΑΛΑΜΟ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΓΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ .ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ???????????????????????????????????????????????????????????

 5. Ανώνυμος says:

  ti armodiotita exi afti ikiria;

 6. ANΩΝΥΜΟΣ says:

  μπραβο γεροντα προεδρε. τιμας τα περηφανια γηρατια, μας εκανες μαγκες, σαν ενα παλιο μεγαλο ηγετη

 7. καραγιαννης βασ. says:

  ποια η θεση των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΩΡΟΠΟΥ

 8. Ανώνυμος says:

  Τι έκανε? άλλαξε κλειδαριές? τα ίδια έκανε και με το κτίριο, που ταχα είχαν παραχωρήσει στους πολύτεκνους, και παραμύθιασε τον δήμαρχο. Ετσι αναγκάστηκαν οι άνθρωποι να μαζέψουν την αξιοπρέπεια τους και να σηκωθούν να φύγουν. Και ολα αυτά γιατί δεν φίλησαν το χέρι του χωροφύλακα κυρίου Φοριάρη. Έχουν αφήσει αυτο τον τύπο εκει, που το παίζει αφεντικό, και κανει πολιτική με την φασολάδα και τις φακές απο το στρατόπεδο του αυλώνα, σε συνθήκες τριτοκοσμικές, χωρίς κανένα ίχνος υγιεινής και καθαριότητας, εκμεταλευομενοι την φτώχεια των συμπολιτών μας.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Τόσα λεφτά σκορπάς στον μπαμπά της λεγάμενης, που τώρα αποκαλιφηθηκε, δεν μπορούσες να παρέχεις τα αυτονόητα στον συγκεκριμένο χώρο του συσσιτίου??????

 9. Ανώνυμος says:

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ?
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ…..
  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔΩ???????????(Α ετών 45)………..

 10. Ανώνυμος says:

  τοσα λεφτα δινει στο χαλκουτσι, και δεν εχει συμβουλους. η αιχμη του δωρατος ειναι ο βρουβας. για τον τσεχρεζη δεν ειναι και συγουρο. κατι ξερουν οι χαλκουτσαιοι μου φαινεται απο την προηγουμενη φορα………..

 11. Ανώνυμος says:

  ΑΝΔΡΕΑ , καλε μου φιλε. Ειμαι φιλος σου και με ξερεις πολυ καλα. Παρε θεση αδερφε. Τετοια ξεφτιλα δεν την περιμενα, ουτε εγω που τον ψήφησα, και οχι μονο.
  Τετοια ντροπη, δεν ένοιωσα ποτε. Και για μενα ειναι ευκολο, να κρυφτω στην ανωνυμια μου, και στο σπιτι μου, πραγματικα αηδιασμένος με ολα αυτα που συνέβησαν, και για ολα αυτα που νομιζα πως θα αλλαζαν. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ?
  ΑΚΟΜΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ…………

 12. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ says:

  Ποιά ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ…….αυτοί είναι το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ…..ΤΕΛΟΣ!!!!!!!

 13. Ανώνυμος says:

  Τέτοιους έρωτες δεν ζήσαμε ξανά στον τόπο μας. κάποτε είχαμε έναν και καλό, τώρα δεν προλαβαινουμε. Μήπως ειναι η κατάλληλη λύση για την κρίση?.
  Ξέρω τουλάχιστον 5 (πέντε), δημοτικούς συμβούλους βαθύτατα υποταγμένους σε »ξένο υποζύγιο». Είπατε κάτι?????????????????

 14. Ανώνυμος says:

  Βλέπω όλοι οι σχολιαστές ρίχνουν υπονουμενα για μια κοπέλα που ούτε ξέρω ποια ειναι,ούτε απο που έρχεται και έναν άνθρωπο μεγάλο και σοβαρό. Είδατε ποτέ να κάνουν κάτι πονηρό η ανήθικο? νομίζω πως όχι. σκεφτήκατε πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν οικογένεια,παιδιά,γονείς και προσβαλλονται? και αυτός ο γιατρός ποιος ειναι? γιατί δείχνει τόση κακιά σε μια υπάλληλο της κεδω, και εκθέτει το όνομα της χωρίς να ειναι κάν πολιτικό πρόσωπο?τι δύναμη μπορεί να εχει? κ αν πίνει τσιπουράκι ο φοργιαρης τι τον απασχολεί? εγώ απ αυτήν την επιστολή ´´φωτιά´´ δεν κατάλαβα ποιο ειναι το προβλήμα του, ασυνάρτητος ειναι ο λόγος του! Μα ειναι δυνατόν ένας μορφωμένος άνθρωπος να ασχολείται μ αυτά?

 15. Ανώνυμος says:

  ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΙΑΡΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η »ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ»..ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΦΟΡΙΑΡΗΣ;ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ…

 16. Ανώνυμος says:

  agapate alilous,, proskomen

 17. Δρ. Νικος Κρεμμύδας says:

  Φίλε μου » ανώνυμε » 21.28
  Η επιστολή που έστειλα στον Πρόεδρο και τους Δημοτικούς συμβούλους, αφορά μόνον γεγονότα που έχουν σχέση με την άσκηση της Ιατρικής . Τίποτα άλλο. 30 χρόνια είμαι γιατρός, – ύπηρξα διευθυντής μεγάλων Νοσοκομείων Στρατιωτικών ή μη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και πρώτη φορά συνάντησα την απόλυτη αυθαιρεσία και τον χωροφυλακίστικο » τσαμπουκά » του τύπου : » αν σ΄αρέσει ρε γιατρέ, αλλοιώς φύγε » . Απο πού ; από το τσιφλίκι του ; Καθόμουν στο Δημοτικό απεριόριστες ώρες, εξέταζα ακόμα και 20-25 ασθενείς την ημέρα, – είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά ενός γιατρού οταν βλέπει τον ανασφάλιστο ή τον ηλικιωμένον στα ΚΑΠΗ να αισθάνεται καλά και να χαμογελά, – ναι να χαμογελά στην εποχή μας, αλλά πρίν δώ τον καθένα έπρεπε να πάρω ουσιαστικά την ..άδεια ! Κωμικοτραγικό ! Στίς επανειλημένες προσπαθειές μου, ο παλαιός χωροφύλακας, ναι, ο απόφοιτος του γυμνασίου, – κι αυτό ΑΝ, μαζί με την κ. Φωτοπούλου , είχαν μετατρέψει την Ιατρική σε ..μηχανάκι παραγωγής ψήφων. Εκτός την άκρως προσβλητική συμπεριφορά τους, – όπως ακριβώς τα έγραψα με την οποία ουσιαστικά έβγαζαν τα κομπλεξ τους. Εξουσία γαρ. Πρόσφατα ήλθα από το εξωτερικό καί δεν είχα ανάγκη βέβαια την ..επιβεβαιωση απο εναν χωροφύλακα , αλλά πραγματικά απογοητεύτικα που είδα δια ζώσης την » παρακμή της Ελλάδας » , ενας απόστρατος χωροφύλακας να διοικεί και να οργανώνει την Υγεία στον μεγαλύτερο Καλικρατικό Δήμο της χώρας, και το πιό λυπηρό, στον οποίο Δήμο, ο Δήμαρχος είναι γιατρός !!
  Εργάστικα, χωρίς οικονομικό όφελος και ουσιαστικά εθελοντικά περίπου 10 μήνες στο Δημοτιό Ιατρείο, με αγάπη στον άρρωστο, χωρίς στόχο να βγάλω χρήματα ή να γίνω … δημοτικός σύμβουλος, απλά και ανθρώπινα , γιατί τις δύσκολες μέρες που παιρνάει η πατρίδα μας, πρέπει ο ένας να προσφέρει στον άλλον , – είναι το αίσθημα της συνέχιας από γενιά σε γενιά του Εθνους μας, εργαζόμενος τα τελευταία χρόνια σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον στην Μέση Ανατολή, κατάλαβα πόσο δύκολες μέρες μας περιμένουν και πόσο σημαντικό είναι το αίσθημα αυτό …
  Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθενός, – εχω οικογένεια με ..αρκετα παιδιά για να ασχοληθώ, αλλά επαναλαμβάνω και εστιάζω πως η άσκηση της Ιατρικής είναι ιερή, είναι λειτούργημα, πέρα από πολιτικούς κουτοπόνηρους και ξεπερασμένους στόχους ή οτιδήποτε άλλο, κι ο γιατρός εχει την ευθυνη να καλύπτει με εχεμύθεια το προβλημα υγείας που συναντά… Είναι ο όρκος του Ιπποκράτη και κυρίως η προσωπική του γιατρού αξιοπρέπεια ! Γιαυτό η επιστολή μου δεν είναι » προσωπική αντιδικία » με τον κ.Φοργιάρη , αλλά διαφορά απόψεων και αντιλήψεων πάνω σε βασικές αρχές και δεοντολογίες ..
  Φιλικά
  ΝΚ

 18. Ανώνυμος says:

  ΣΠΥΡΟ ΞΥΛΟ ΝΤΡΟΠΗ , , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΛΙ

 19. maximipoli says:

  Κύριε/α «ΑΝΩΝΥΜΟΣ», η «ΝΤΡΟΠΗ»… ντροπή δεν μπορεί να μοιράσει σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Τώρα όσον αφορά το «ΣΚΑΛΙ», χαίρομαι που μπορώ να βρίσκομαι σε αυτό που δίνει βήμα στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Είτε σας βολεύει είτε ΟΧΙ!

 20. Ανώνυμος says:

  Υπάρχει δημ. συμβούλιο?
  Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που εκλέξαμε για να ελέγχουν την δημ αρχή?
  Χάνονται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες ευρώ, και αυτοί καταρτίζουν συνδυασμούς.
  Τι θα βγουν αύριο να μας πουν? που ήταν? θα ξορκίζουν τον κακό Οικονομάκο, και θα προτείνουν τους εαυτούς τους για λύση.
  Δεν θέλουμε αυτό την παρούσα στιγμή.
  θέλουμε να βγουν και να ελέγξουν αν όλα αυτά που μαθαίνουμε είναι αλήθεια.
  Δεν μπορεί κάποιοι να λυμαίνονται τα χρήματα του δήμου με ασαφείς διαδικασίες,και οικογένειες να πεινούν.
  Υπάρχει κύκλωμα στο δήμο όπως μαθαίνουμε, που ορίζει εργολάβους, δίνει μεροκάματα και αναθέσεις (νεκροταφεία, καθαρισμοί χώρων), χαλκεύει νόμους και ΚΥΑ (παραχώρηση παραλίων φέτος και σε ποιους), δυσκολεύει αναξιοπαθούντες να εργαστούν (περίπτερα),και διάφορες άλλες εξυπηρετήσης, μόνο στους δικούς μας?
  Όλα τα παιδιά του κόσμου, και σε κάθε οικογένεια έχει δικαίωμα κάποιος να εργάζεται.
  Ολο οι ίδιοι, οι ημέτεροι, οι κολλητοί, οι ψηφοφόροι, οι υποταγμένοι.
  ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ειδικά σε αυτούς που πρέπει να ελέγχουν τους νόμους και την διαφάνεια στον δήμο μας.

 21. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΗΔΗ.ΚΟΝΟΜΑΚΑΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗΓΟΙ.ΚΡΙΜΑ.ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ.ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

 22. Ανώνυμος says:

  bravo kirie kremmida gia tin edimotita sas ke gia to tharos pou sas diacrini giati mexri tora edo sta oropoxoria mono esas ke ton kirio spiro xilo exoume di na tolmoun na miloun, eno apo dimotikous simvoulous den perimenoume tipote giati perasan 3 xronia ke adipolitefsi miden,lipame para poli gia aftous pou tous psifizoume na mas ekprosopisoun ke afti kitazoun ta prosopika tous simferoda ke ta kone tous

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.