Ως έκτακτη(!!!) η εισαγωγή για έγκριση της Φάσης Α΄ του ΣΧΟΟΑΠ ΑΦΙΔΝΩΝ από το τοπικό συμβούλιο Αφιδνών;;;

Σύμφωνα πληροφορίες, πιθανολογείται εντός της εβδομάδας (πιθανόν και αύριο Τρίτη 22/10) να εμφανιστεί ως έκτακτη(!!!) η εισαγωγή  για έγκριση της Φάσης Α΄ του ΣΧΟΟΑΠ ΑΦΙΔΝΩΝ από το τοπικό συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας, αντίθετα με αυτά που συζητηθήκαν την περασμένη Τρίτη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής περί δημοσιότητας της συνεδρίασης.

Η μελέτη που θα εγκριθεί, είναι αυτή που αρχικά είχε παρουσιαστεί στη συνεδρίαση στις 20 Ιουνίου 2013 στο κοινοτικό κατάστημα Αφιδνών. Θα υπάρχει  όμως και παράρτημα με τα λάθη, τις  επισημάνσεις,  τις ανακρίβειες, ώστε να διορθωθεί η μελέτη σε μελλοντικό στάδιο, σύμφωνα με την απόφαση του συμβούλιου της δημοτικής κοινότητας στις  25 Ιουλίου 2013!!!

Στη τότε συνεδρίαση του συμβουλίου και χωρίς να αποτελεί θέμα της ημερησίας διάταξης «η έγκριση της μελέτης της Φάσης Α΄ του ΣΧΟΟΑΠ Αφιδνών», πραγματοποιήθηκε 4ωρη συζήτηση-ενημέρωση σχετικά μ΄ αυτό. Ποιες είναι οι αποφάσεις του συμβούλιου της δημοτικής κοινότητας των συνεδριάσεων  των 20/6 & 25/7; Απαιτείται  να αναγνωσθούν και να καταγραφούν στα πρακτικά του συμβουλίου της νέας έκτακτης συνεδρίασης.

Υπάρχει επίσης θέμα νομιμότητας της σύνθεσης του Συμβούλιου της δημοτικής κοινότητας Αφιδνών, το οποίο συνεδριάζει τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, χωρίς το 5 μέλος  (3ο και τελευταίο του συνδυασμού του Δημάρχου); Άρθρο 68 και 90 του Ν 3852/2010). Γιατί δεν έχει αντικατασταθεί; Μάλλον επειδή δεν υπάρχει άλλο μέλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για τη δημοτική κοινότητα και θα πρέπει να αντικατασταθεί από μέλος του επόμενου σε δύναμη εκλογικού συνδυασμού της παράταξης της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας (άρθρο 55, παρ. 3 του ν. 3852/2010). Για το λόγο αυτό παραμένει κενή η θέση; Έτσι όμως αλλοιώνεται η σύνθεση και ο χαρακτήρας του Συμβουλίου. Ο πρόεδρος τι ενέργειες απ’ αυτές που υποχρεούται έχει κάνει;

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

One Response to Ως έκτακτη(!!!) η εισαγωγή για έγκριση της Φάσης Α΄ του ΣΧΟΟΑΠ ΑΦΙΔΝΩΝ από το τοπικό συμβούλιο Αφιδνών;;;

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    ΠΕΜΠΤΗ 18:00 !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.