ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Μόνο θέμα η ανασύνταξη της ομόνοιας και της συνοχής της Παράταξης

Με διαδικασίες αποδεκτές και με εγγυημένο το αποτέλεσμά τους από τον μέχρι τη Δευτέρα 23/9/2013 αρχηγό της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας» κ. Κώστα Λίτσα, εκλέχθηκα να οδηγήσω την παράταξη μας ΕΝΩΜΕΝΗ σε αγώνα για μεγάλη εκλογική νίκη τον ερχόμενο Μάιο του 2014. Στις διαδικασίες αυτές δεν τέθηκε κανένα θέμα μομφής, αλλά μόνο η ανασύνταξη της ομόνοιας και της συνοχής της Παράταξης, ώστε να βρεθούμε δυνατότεροι την ώρα που θα κληθούμε να δώσουμε τη μάχη μας, τόσο για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, όσο και για να δώσουμε διέξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή Δημοτική Αρχή στον τόπο μας. Τον απερχόμενο αρχηγό, αγωνιστή συνεργάτη και φίλο, τον τιμούμε και περιμένουμε στην συνάντηση  της παράταξης μας την Κυριακή 29/9/2013 τη στήριξη και τη συμμετοχή του στο δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Θωμάς Δημ. Ρούσσης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

20 Responses to ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ: Μόνο θέμα η ανασύνταξη της ομόνοιας και της συνοχής της Παράταξης

 1. ανωνυμεs says:

  ελα ρε θωμα….παρε μαs τα μυαλα….δαγκωτο για παρτυ σου..με τρελλα…!!!

  Υ.Γ
  ΤΡΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ….

 2. Ανώνυμος says:

  του χρονου και για προεδρος της αμερικης

 3. Ανώνυμος says:

  Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΜΙΝΟ.ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΓΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΕΣ.

 4. Ανώνυμος says:

  δεν θα γινεις δημαρχος ποτε ………

 5. νικη says:

  πότε είπαμε θωμά ότι έχεις δικαστήριο για τα απόβλητα?

 6. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Σε χαλεπούς καιρούς όπου πέρα από τα άλλα, η δημοκρατία δοκιμάζεται στην χώρα μας, όλοι εμείς που είμαστε απέναντι και εξακολουθούμε να θεωρούμε μέγιστη πολιτισμική και πολιτική κατάκτηση το δημοκρατικό πολίτευμα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πολύ περισσότερο όσοι δραστηριοποιούμαστε στην τοπική αυτοδιοίκηση.Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα.Δημοκρατία πρώτα από όλα σημαίνει ενεργός μαζική συμμετοχή , ανάληψη ευθύνης και διαφάνεια.Επομένως η τελευταία συνάθροιση μιας δεκάδας ατόμων της δημοτικής μας παράταξης, από το σύνολο των 120 συνυποψήφιων , για την εκλογή υποψηφίου δημάρχου, δεν έχει καμία σχέση μη δημοκρατική διαδικασία.Δεν έχει καμία σχέση με διαφάνεια.Θεωρώ, επιεικώς απαράδεκτη αυτή την ενέργεια, η οποία δεν ξέρω πως μεθοδεύτηκε και που στοχεύει.Είναι βέβαιο ότι τέτοιες ενέργειες κάθε άλλο παρά υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο.Μάλλον ιδιοτελή συμφέροντα υπηρετούν.Συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, οι οποίες υπονομεύουν το κύρος της τοπικής αυτοδιοίκησης και την πολιτική και ηθική κρίση διευρύνουν.
  ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Κ.ΑΥΛΩΝΑ

 7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Έλλειμμα δημοκρατίας στις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ωρωπού

  Η συγκρότηση και λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων,είναι ένα κύτταρο δημοκρατίας,δεν είναι κάτι το ευκαιριακό με ένα «μεγάλο αρχηγό» λίγους «οπλαρχηγούς»και πίσω τους οι σκύλοι.Η λειτουργία των δημοτικών παρατάξεων διέπεται από καταστατικές λειτουργίες δεσμευτικές για τους εθελοντικά συμμετέχοντες ,αποδεχόμενοι την ιδρυτική διακήρυξη και τις αρχές της δημοτικής παράταξης.Αρα τα όποια προβλήματα αναδεικνύονται εντός του Δήμου και όχι μόνο είναι τα σημεία διαλόγου,προβληματισμού και ανακαθορισμού των όποιων θεμάτων προκύπτουν,μεσα από συλογικές διδικασίες.Οι εποχή ενος ανδρός εχει παρέλθει.
  Η κάθε Δημοτική παράταξη λογικά,πρέπει να εκφράζει ένα ιδιαίτερο ρεύμα αντιλήψεων …..αν λέω,αν εκφράζει………μάλλον βασικός τους στόχος είναι η προώθηση συμφερόντων ,προσωπικών φιλοδοξιών και προσδοκιών
  Οι δημοτικές παρατάξεις μέσα από τα συλλογικά τους όργανα παράγουν πολιτική,αναπτύσσουν δράσεις ,αναδεικνύουν προβλήματα και προωθούν λύσεις για τα προβλήματα του τόπου.Πού είναι οι πρωτοβουλίες και τα δίκτυα αλληλεγγύης;;;;
  -Πότε και ποια δημοτική παράταξη στο Δήμο Ωρωπού μέσα από συλλογικότητες και δημοκρατικές λειτουργίες ανέδειξε και προώθησε κάποιο πρόβλημα;;;;;;;;;;

  -Το «όραμα» του κ. Οικονομάκου συνεδρίασε αναγκαστικά μια φορά γιά να διαγράψει τον κ.Γιαμαρέλο.Η «Δυναμική πολιτεία» του κ.Γιασημάκη ποτέ,η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία»του κ.Λίτσα ποτέ……μόνο τώρα για να μοιράσουμε την καρέκλα του αρχηγού.
  Πότε και που μια δημοτική παράταξη προκάλεσε έστω και σε ένα χωριό του Δήμου μας μια δημόσια συζήτηση για τα όποια προβλήματα;;;;;;;;;ποτέ!!!!!!!!!!Μοναδική περίπτωση η ΔΗΣΩ του κ.Οικονόμου,προσπάθησε να λειτουργήσει μέσα από θεσμικούς κανόνες αλλά χάθηκε στα εκλογικά παζάρια του αρχηγού της για προσωπικό όφελος,απλά ένας καλός εκλογικός μηχανισμός του Βασιλάκη.
  Έρχονται σήμερα,μετά από την ανυπαρξία τριών χρόνων,να μας σώσουν!!!!!ποιοι ;;;;;;;;;;και από ποιούς;;;;;
  Τα τοπικά προβλήματα είναι βαθύτατα πολιτικά και άπτονται της φυσιογνωμίας των παρατάξεων,άλλα γιά ποιά φυσιογνωμία ,αφού ο μοναδικός σκοπός τους είναι η διαχείριση του μαγαζιού και η κατανομή ρόλων και εξουσίας,ερμαφρόδιτοι εναγκαλισμοί χωρίς αρχή μέση και τέλος χωρίς μπούσουλα.
  Την συμμέτοχη οι δημότες την θέλουν και την επιδιώκουν,είναι ο δρόμος για ένα νέο μέτωπο αντίστασης και πολιτικού αγώνα κόντρα στο παλαιό ,το σάπιο και το διεφθαρμένο.

  Ο Δήμος δεν είναι τα έργα και οι εργολαβίες άλλα οι δημότες.Η ανατροπή αυτών των λογικών είναι αναγκαία όσο ποτέ,οι βλαχοδήμαρχοι της γραβάτας καί του κοστουμιού είναι άνθρωποι τους χθες.

 8. ανωνυμοs says:

  ΡΟΥΣΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ….

 9. ανωνυμοs says:

  ΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΘΕΤΕΣ ΠΑΛΙ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;….

 10. sp says:

  Θωμά βλέπεις οτι και πάλι οι αποτυχημένοι πρώην Κοινοταρχες θέλουν να είναι υποψήφιοι.
  Για να βγείς σίγουρα φύγε απο αυτούς χρησιμοποίησε νέους ανθρώπους και μακριά απο Ευσταθιου-Λιτσα κλπ.Εκανες την αρχή φίλε,προχώρα και ξεκόλα απο το παρελθόν.-

 11. Ανώνυμος says:

  να φανταστει κανεις μετα απο ολα αυτα πως θα κυβερνησεις δημαρχος εσυ για τα επομενα πεντε χρονια…….μονο αν κοιμηθουν ολοι μπορει να βγεις………………

 12. ΣΩΣΤΟΣ says:

  ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

 13. Ανώνυμος says:

  To μονο που καταφερες Θωμα ειναι να βγαλεις δημαρχο τον γιασεμακη συγχαρητηρια……..

 14. Ανώνυμος says:

  ρουσσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα ειναι νομος…………
  καλομαθε η γρια στα συκα και μπαινοβγαινε κι εζητα ετσι το’παθες εσυ
  Γιασημακης Δημαρχος μη κουραζεσαι !!!!!!!!!!!!!!

 15. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΡΟΥΣΣΗ ΠΩΣ Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ!

 16. καιτη says:

  κ ρουση νομιζω οτι δεν ξερεις τη σου γινεται με αυτες τις διαδικασιες διεκδικεις τη δημαρχια ΄? εισαι πολυ νυκτωμενος και ασχετος και οχι τιποτα αλλο συμετειχες και εσυ την κυριακη και δεν καταλαβες τι εγινε και τι αποφασεις παρθηκαν και θελεις να γινεις ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

 17. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΘΩΜΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

 18. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!Ο ΘΩΜΑΣ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΦΑΝΤΟΙ…..ΘΩΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 19. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  θομα προχορα μονοσ τον τσεκρετζη να παρισ αν πορισ αντε και καλι επιτιχια

 20. kloe says:

  KATI MOY MYRIZEI…. TA APOBLHTA THA EINAI STO SYKAMINO.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.