ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και για τα τα πανέμορφα ελάφια της λίμνης «ΜΠΕΛΕΤΣΙ» της Ιπποκρατείου Πολιτείας

Το καταστροφικό πέρασμα της διοίκησης Οικονομάκου από τον Ωρωπό, έχει και παράπλευρες απώλειες! Μια απ’ αυτές είναι και τα πανέμορφα ελάφια της λίμνης «ΜΠΕΛΕΤΣΙ» της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Ο δήμος, παρά τις τρεις (3) επιστολές από το σύλλογο οικιστών της Ι.Π., παραμένει αδιάφορος και τα ζώα αυτά συντηρούνται από τις φιλότιμες προσφορές των κατοίκων της περιοχής. Ενδεικτική της αδιαφορίας που δείχνει ο δήμος, είναι η 3η επιστολή του συλλόγου:

«Αγαπητοί κύριοι,

Σε συνέχεια των εγγράφων που σας είχαμε στείλει στις 23-05-2013 και στις 13-06-2013 και δεν έχουμε πάρει ως τώρα απάντηση, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Ωρωπού ακόμα δεν έχει δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα τροφής των εσώκλειστων ζώων στην λίμνη Μπελέτσι!!!

Οι οικογένειες Μ. Αγγελόπουλου και Α. Χατζητζάνου αυτή την φορά έχουν αναλάβει προσωρινά με δικά τους έξοδα την διατροφή των ζώων για το μήνα Ιούλιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να βρεθεί ανάδοχος για τον υπόλοιπο καιρό.  Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος ανάλαβε αποκλειστικά με δικά του την διατροφή για τον μήνα Ιούνιο.

Το αποτέλεσμα της μη σίτισης των ζώων είναι αυτονόητο και οι εντυπώσεις που θα δημιουργηθούν από διάφορους φορείς και φιλοζωικούς οργανισμούς για τον Δήμο θα είναι αρνητικές και επιζήμιες.  Ο Σύλλογος μας προτίθεται να κοινοποιήσει άμεσα όλες τις επιστολές σε αρμόδιους οργανισμούς και φορείς.

Εφιστούμε και πάλι την άμεση αντιμετώπιση από τον Δήμο Ωρωπού και το Κοινοτικό Διαμέρισμα Αφιδνών».

Εδώ οι άλλες δύο (2) επιστολές: Elafia_23-05-2013-1  Elafia_13-06-2013-1

This entry was posted in Θέματα. Bookmark the permalink.

7 Responses to ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και για τα τα πανέμορφα ελάφια της λίμνης «ΜΠΕΛΕΤΣΙ» της Ιπποκρατείου Πολιτείας

 1. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!

 2. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ says:

  ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

 3. Ανώνυμος says:

  ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ! ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΕ ΣΩΤΗΡΗ! ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!

 4. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ says:

  ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΤΕ. ΟΣΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!!

 5. GAVROS 7 says:

  OIKONOMAKO METRAS MERES!!!!!

 6. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ! ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Η ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΕ ΣΩΤΗΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!

 7. ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ says:

  ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΘΑ ΑΠΑΝΑΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ. ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΚΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.