Τα κριτήρια εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς και η… «Χρυσή Αυγή»!

Τα κριτήρια που έβαλε φέτος το Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου για την εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και τα τροφεία που πληρώνουν οι δημότες, κατήγγειλε ο Μιχάλης Χασιώτης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Σημειώνοντας μάλιστα πως οι αιτήσεις για εγγραφές, είναι λιγότερες από πέρυσι, στάθηκε στους λόγους που έγινε αυτό, αναφέροντας πως αφαιρείται το δικαίωμα να γράψει το παιδί του στον παιδικό σταθμό, ο άνεργος δημότης, ο ανασφάλιστος, ο μικροβιοτέχνης, ο μικροεπαγγελματίας και ο μετανάστης του «μαύρου» μεροκάματου. Για όλους αυτούς ο Μιχάλης Χασιώτης ζήτησε να γίνουν δεκτές οι αιτήσεις τους. Επίσης, επανέφερε το θέμα της θετικής ανταπόκρισης της προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου, Αλέκας Κοντογιάννη, στο αίτημα της «Χρυσής Αυγής» να πληροφορηθεί πόσα παιδιά αλλοδαπών είναι γραμμένα στους παιδικούς σταθμούς του δήμου!

Η Ιωάννα Στεργίου αναφέρθηκε κι αυτή στο θέμα των τροφείων και ζήτησε την κατάργησή τους. Επίσης, υπογράμμισε τους όρους και τις δεσμεύσεις που επιβάλει το Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου για την εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς, που στερούνται ευαισθησίας και κατανόησης για πολλές οικογένειες. Τις απόψεις της κας Στεργίου νυνυπέγραψε και ο Δημήτρης Βελτανιώτης, ο οποίος συμπλήρωσε την περίπτωση που οικογένειες ζουν απομακρυσμένες από τους οικισμούς, με αποτέλεσμα να παιδιά τους να μεγαλώνουν μέχρι να πάνε σχολείο, μοναχικά.

Η τοποθέτηση που έκανε η Αλέκα Κοντογιάννη, δεν ξέφυγε από έπαρση, υπερβολές και ανακολουθίες, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει κατά καιρούς η ίδια η πρόεδρος και επεσήμανε -κάτω από εντάσεις και πολιτικές αποκαλύψεις– ο Μιχάλης Χασιώτης και η Ιωάννα Στεργίου.

Όλη η συζήτηση για το θέμα στο αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ που παραθέτουμε:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

4 Responses to Τα κριτήρια εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς και η… «Χρυσή Αυγή»!

  1. Ανώνυμος says:

    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ!

  2. Η Έπαρσης τής κοντογιάννης έχει πηγή πού λέγετε δήμαρχος ΚΥΡΙΕ Ξύλο!

  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Η επαρση προερχεται απο τον ΚΟΝΟΜΑΚΟ. Καηκε το ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, σπιτια αυτοκινητα,καταστροφη. Μη τολμησετε ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ [καλα εσυ εισαι στο μαρκοπουλο απο τσοντα] ΠΡΟΕΔΡΟΣ και λοιποι του ΚΟΝΟΜΑΚΟΥ να ερθεται για ψηφο. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ? ξεφτιλες.

  4. Pingback: Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.