ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 3ο φύλλο της εφημερίδας «ΩΡΩΠΟΣ η επόμενη μέρα» με πολλές αποκαλύψεις

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ το 3ο φύλλο της εφημερίδας «ΩΡΩΠΟΣ η επόμενη μέρα». Κύριος τίτλος της, «ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ» ΤΟ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ» ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. Σημείωμα της έκδοσης, το κείμενο που ακολουθεί:

Στο λαβύρινθο της αλλοπρόσαλλης διοίκησής της έχει περιέλθει ήδη η δημοτική αρχή και δεν θα βρίσκει πλέον έξοδο στα αδιέξοδα που δημιούργησε δυόμισι χρόνια τώρα. Η εικόνα αυτή προβάλλεται συνεχώς στα δημοτικά συμβούλια και μάλιστα σε ένα πρόσφατο, μετά από ερώτημα του Βασίλη Οικονόμου για την πορεία των έργων των βιολογικών καθαρισμών και ειδικά αυτό του Ωρωπού-Αυλώνα, ο δήμαρχος «αναγκάστηκε» να παραδεχθεί, πως ενδέχεται για τον βιολογικό αυτό να μιλάμε και μετά το 2015, με το νέο ΕΣΠΑ 2015-2020! 

Έρχεται όμως και η απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του κράτους που λέει, πως για το «δημοτικό» λιμενικό ταμείο είναι στο αέρα και δεν δικαιώνονται οι επιλογές του δημάρχου και θα υποχρεωθεί να ξαναπάρει τα πράγματα από την αρχή! Και το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο θέλει να το παρουσιάζει ο δήμαρχος και οι συν αυτώ. Δεν είναι μόνο οι υπογραφές σε ένα νέο πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής… Είναι το πως και με ποιες διαδικασίες θα μπορέσει το λιμενικό ταμείο να γίνει πράγματι δημοτικό και ποιες θα είναι συνέπειες των όσων έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Αυτά τα δυο θέματα είναι 100% ευθύνη του δημάρχου όπως και αυτή που αναλογεί στους έμμισθους ή «άμισθους» συμβούλους του… πάσης μορφής.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩH EPOMENH MERA fylo 3

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.