ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Πριν τελειώσει η αποκαλυπτική συνεδρίαση, ο δήμαρχος… ήθελε να φύγει!!!

Η οριστική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων με απευθείας ανάθεση, δόθηκε τελικά με περίπου 18.500 ευρώ, στην εταιρεία που είχε αναλάβει και την προμελέτη. Ο προϋπολογισμός ήταν 37.000 ευρώ, ποσό το οποίο είχε αμφισβητηθεί έντονα από το Θωμά Ρούσση και απαντώντας στην «πρόσκληση-πρόκληση» του δημάρχου, κάλεσε εταιρεία η οποία έδινε… 10.000 ευρώ! Την εταιρεία αυτή ο κ. δήμαρχος… απείλησε πως θα την στείλει… εισαγγελέα!!!! Αξιοσημείωτος ο διάλογος δημάρχου με Θωμά Ρούσση και Ευάγγελο Καλύβα.

Η αποδοχή δωρεάν μεταχειρισμένου και χαλασμένου απορριμματοφόρου από το δήμο Κηφισιάς για την ανακύκλωση, δείχνει και πως αντιμετωπίζεται ο δήμος Ωρωπού επί των ημερών αυτής της δημοτικής αρχής! Ζήτησε καινούργιο απορριμματοφόρο και πήρε το… σαράβαλο μεταχειρισμένο της Κηφισιάς!!!! Παίρνοντας φυσικά αυτή καινούργιο!!!

Για το διαγωνισμό γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου αξίας 62.500 ευρώ, ο δήμαρχος… «γλίστησε» στο γάλα!!! Δεν κατάφερε να απαντήσει σε κανένα ερώτημα των μελών της οικονομικής επιτροπής, ειδικά για την τιμή που δέχθηκε ο δήμος, η οποία είναι σχεδόν διπλάσια απ’ αυτή του λιανικού εμπορίου!!! Η πολιτικάντικη «ντρίπλα» που προσπάθησε να κάνει για… επανάληψη του διαγωνισμού, δεν πέρασε! Θα συνηγορούσε με την επανάληψη, αν… ο διαγωνισμός πέρναγε με την ψήφο των μελών της συμπολίτευσης!!! Δεν του έφταναν οι ψήφοι… και ψήφισε «ναι»!!!

Για συμβουλευτικές υπηρεσίες στο λογιστήριο, πέρασε πάλι άλλο ένα 20άρικο χιλιάδες… Καίριες οι παρατηρήσεις της Ελένης  Βαρνάβας-Καραγιάννη σχετικές με το ποσό, με τη συνολική δαπάνη και με τα έξοδα… εκπαίδευσης του προσωπικού. Επίσης αξιοσημείωτη η παρατήρηση που έκανε ο Θωμάς Ρούσσης, πως υπάρχει στο δήμο υπάλληλος έμπειρος σε αυτά τα θέματα, ο οποίος όμως είναι… «παροπλισμένος» σε άλλη θέση!

Πριν τελειώσει η συνεδρίαση, ο δήμαρχος ήταν στο… «πόδι» για να φύγει!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της συνεδρίασης.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Πριν τελειώσει η αποκαλυπτική συνεδρίαση, ο δήμαρχος… ήθελε να φύγει!!!

  1. Ανώνυμος says:

    siga tora mi thelete na kserei kai pios promithevei gala sto prosopiko»»»ti mera pou o kar…….tha mirasi tamaroulakia tote tha mathei ke ton promithefti…..

  2. Ανώνυμος says:

    της μπουσκας και του πορκυ το οικοπεδακι γιατι δεν το περνατε τακα τακα γιατι ειναι κριμα να περιμενει ποοοοοοοοοοοοοοοτε 8α γινει ο βιολογικος. επειδη τελειωσανε τα σαραβαλα(τα πουλησε ολα ο πορκυ)του δημου κανε κατι κονομα να βοηθησεις τα παιδια τα καλλα παιδια σου γιατι τελειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωνεις$

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.