Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στα αντλιοστάσια της Ιπποκρατείου Πολιτείας

Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης καταγράψαμε στα αντλιοστάσια της Ιπποκρατείου Πολιτείας, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, πως πάνω από δέκα (10) ημέρες πίνουν αχλωρίωτο νερό από γεωτρήσεις! 

Όλα δουλεύουν χειροκίνητα εδώ και μήνες, αφού κανένας αυτοματισμός δεν δουλεύει ή οι αυτοματισμοί «φεύγουν» για να πάνε αλλού. Εξάλλου, μέρα παρά μέρα, επί μήνες και χρόνια, μπαίνει γεώτρηση, ανεξάρτητα αν το νερό χρεώνεται από το δήμο με 1.40 και μάλιστα αχλωρίωτο! Η πρόσμειξη αυτή είναι νόμιμη;; Τόσα χρήματα που έχουν δοθεί στις Αφίδναις για επισκευές αντλιοστασίων, που έχουν πάει;;;

Πάντως όλα αυτά τα γνωρίζει και ο δήμαρχος, όπως και ο αντιδήμαρχος ύδρευσης Χρήστος Τσεκρετζής. Ο αντιδήμαρχος τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών Βαγγέλης Ηλιάσκος, δεν ξέρουμε αν τα γνωρίζει…

Οι πόρτες των αντλιοστασίων είναι… ανοιχτές και όποιος θέλει… ελεύθερα εισέρχεται!!! Επίσης, οι δεξαμενές είναι στη διάθεση καθενός που θέλει να παίξει ή να βλάψει τους πολίτες, αφού τα καπάκια τους είναι και αυτά… ανοιχτά στον κάθε περαστικό!!!

Και να σκεφτεί κανείς, πως ο δήμαρχος όταν ήταν αντιπολίτευση, κατήγγειλε τέτοιες καταστάσεις! Η σημερινή αντιπολίτευση ΤΙ ΚΑΝΕΙ;; Πως προστατεύει τους δημότες του Ωρωπού;;;

Ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, όταν ήταν αντιπολίτευση στον π. δήμο Ωρωπίων…

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

10 Responses to Εικόνες πλήρους εγκατάλειψης στα αντλιοστάσια της Ιπποκρατείου Πολιτείας

 1. Ανώνυμος says:

  itan mexri na ginei dimarxos tora me afta tha asxolite? tora asxolite mono me maroylia!!!!!!!

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ?

 3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Δημαρχε τον αντιδημαρχο υδρευσης που τον βρηκες? Εψαξες πολυ? Καποιον με περισσοτερες γνωσεις δεν ειχες να βαλεις? Γιατι το κυριοτερο αγαθο ειναι το νερο, εισαι γιατρος και το γνωριζεις!

 4. Ανωνυμος says:

  Καλημέρα κυρίες και Κύριοι.
  Παρακολουθώ αρκετά χρόνια τα δρώμενα πριν τον Καλλικράτη αλλά και σήμερα και διαπιστώνω με λύπη ότι είναι τα ίδια σχεδόν πράγματα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρέσεις. Είναι δεδομένο ότι η Δημοτική αρχή και ο Κος Δήμαρχος έχουν κάνει πολλά ατοπήματα. Δεν εχουν κάνει έργα τόσα τουλάχιστον όσα υπόσχονταν προεκλογικά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει
  είναι η αυτοπροβολή και οι τίτλοι..Φεουδάρχες…Μονάρχες..Βασιλιάδες..
  Εμείς είμαστε και οι αλλοι δεν υπάρχουν. Δεν τους αγγίζει τίποτα. Δε τους συγκινεί τίποτα. Δημοτικά αυτοκίνητα κινούνται ανεξέλεγκτα… Κάποια μέρα είδα ένα βανάκι Χιουντάϊ αν δε κάνω λάθος ό οδηγός του οποίου μετέφερε το παιδί του στο Λύκειο. Μη ρωτήσει κανείς: Πώς να πάει..Η απάντηση είναι μία: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
  Απ’ την αντιπολίτευση καμία σθεναρή αντίδραση. Όλα υποτονικά. Βέβαια έχουν και αυτοί τα δικά τους. Πως δηλαδή θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με ποιον αρχηγό κ.λ.π.,κ.λ.π.. Εσωπαραταξιακή διαμάχη και διαβουλεύσεις.
  Είναι δεδομένο ότι για να διοικήσεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ελεγαν οι παλιοί. Πριν απο τον Καλλικρατικό Δήμο υπήρχαν Κοινότητες και Δήμοι που λειτουργούσαν μια χαρά. Οι τοπικοί άρχοντες έδιναν τον καλλίτερό τους εαυτό μαζί με τους συμβούλους τους. Τώρα τα άλλαξε ο Καλλικράτης. Τα άλλαξε προς το πλέον χειρότερο τρόπο.
  Αναρωτιέμαι: Δεν υπάρχουν άτομα σοβαρά και όχι σοβαροφανή που να πάρουν στα χέρια τους το Δήμο, να το νοικοκυρέψουν; Να είναι πρόσωπα που να ενδιαφέρονται για τους Δημότες, μηδενός εξαιρουμένου, να είναι σε θέση να προσφέρουν προς το καλλίτερο και όχι στο χειρότερο, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ; Αλλά τι κάθομαι και λέω αφού όλοι για την κουτάλα ενδιαφέρονται. Τώρα γίνανε μαρούλια…..
  Βαρέθηκα πλέον τα καλά παιδιά του Οικονομάκου από τη μια μεριά και τους Μαντράδες από την άλλη. Μόνο προσωπική αντιπαράθεση και τίποτα παραπέρα. Είναι λίγοι που πάνε κόντρα στο ρεύμα και μπράβο τους. Τους ξεχωρίζετε δεν είναι ανάγκη να τους ονομάσω. Αρκεί να πάτε σε κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο και θα τους δείτε.
  Αφήστε κύριοι την προσωπική σας προβολή..
  Αφήστε τους τίτλους…….
  Αφήστε τα πανηγύρια….
  Αφήστε τις στείρες αντιπαραθέσεις επί προσωπικού….
  Ενδιαφερθείτε για το Δήμο μας…
  Ενδιαφερθείτε για τους Δημότες…….
  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ. ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.
  ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

 5. Ανώνυμος says:

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
  Αποφ. Μον. Πρωτ. Αθηνών 656/1998
  ΤΘ 220, 190 14 ΑΦΙΔΝΕΣ Αρ. Μητρώου Πολιτικής Προστασίας 67/2008
  http://www.ippokrateiospoliteia.gr e-mail: ippokrateios.politeia@gmail.com

  Ιπποκράτειος Πολιτεία, 27-12-2012

  ΠΡΟΣ :Δήμο Ωρωπού
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Δημοτικοί Σύμβουλοι

  Θέμα: Υποδομές Ιπποκρατείου Πολιτείας

  Αγαπητοί κύριοι,
  Οι κάτοικοι της περιοχής Ιπποκρατείου Πολιτείας θα θέλανε να ενημερωθούνε για το τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος ρωπού σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 4030/2011 και ειδικότερα με τις ημιτελές υποδομές και την υπάρχουσα εναπομείνουσα περιουσία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «Διεθνής Ιπποκράτειος Πολιτεία».

  Παρακαλείστε όπως να μας ενημερώσετε άμεσα με τις μελλοντικές ενέργειες σας επειδή αφορά ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων.
  Με εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ.
  Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας
  Ο Πρόεδρος

  Διονύσης Πατεράκης

  Ο Γραμματέας

  Βαγγέλης Μπουγιούρης

 6. ΣΟΙΠ says:

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩ Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

  Αποφ. Μον. Πρωτ. Αθηνών 656/1998
  ΤΘ 220, 190 14 ΑΦΙΔΝΕΣ Αρ. Μητρώου Πολιτικής Προστασίας 67/2008
  http://www.ippokrateiospoliteia.gr e-mail: ippokrateios.politeia@gmail.com

  Ιπποκράτειος Πολιτεία, 27-12-2012

  ΠΡΟΣ : Δήμο Ωρωπού
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Δημοτικοί Σύμβουλοι

  Θέμα: Λογιαριασμοί Ύδρευσης Ιπποκρατείου Πολιτείας

  Αγαπητοί κύριοι,
  Όπως γνωρίζετε έχουμε το ακριβότερο τιμολόγιο ύδρευσης στον δήμο μας λόγω του αυξημένου κόστους μεταφοράς ύδατος από το διυλιστήριο της ΕΥΔΑΠ στις Αφίδνες. Γνωρίζετε επίσης ότι το έτος 2011 και το έτος 2012 η ύδρευση μας (όταν είχαμε)ήταν καθ’ ολοκληρία από την γεώτρηση του Κατσιμιδίου. Ευκόλως καταλαβαίνετε ότι οι κάτοικοι της περιοχής Ιπποκρατείου Πολιτείας δεν είναι δυνατόν να δεχτούν χρεώσεις για νερό τύπου <> και να έχουν καταναλώσει νερό γεώτρησης αδιύλιστο , αμφιβόλου ποιότητας και σχεδόν μηδενικού κόστους άντλησης.
  Ζητάμε οι χρεώσεις για το έτος 2011 και 2012 να γίνουν σύμφωνα με το τιμολόγιο που ισχύει για όλη την υπόλοιπη περιοχή των Αφιδνών.
  Εν αναμονή μιας δίκαιης απόφασης εκ μέρους του δήμου.

  Με εκτίμηση,
  Για το Δ.Σ.
  Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας

  Ο Πρόεδρος
  Διονύσης Πατεράκης
  Ο Γραμματέας
  Βαγγέλης Μπουγιούρης

 7. ΣΟΙΠ says:

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

  Αποφ. Μον. Πρωτ. Αθηνών 656/1998
  ΤΘ 220, 190 14 ΑΦΙΔΝΕΣ Αρ. Μητρώου Πολιτικής Προστασίας 67/2008

  http://www.ippokrateiospoliteia.gr e-mail: ippokrateios.politeia@gmail.com

  Ιπποκράτειος Πολιτεία, 09-01-2013

  ΠΡΟΣ : Δήμο Ωρωπού
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Δημοτικοί Σύμβουλοι

  Θέμα: Συνεχόμενα Προβλήματα με την Ύδρευση στην Ιπποκρατείο Πολιτεία

  Αγαπητοί κύριοι,
  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα προβλήματα με την ύδρευση της περιοχής Ιπποκρατείου Πολιτείας συνεχίζονται και δεν έχουν λυθεί παρ’ όλες τις υποσχέσεις που έχουμε λάβει.

  Ειδικότερα:
  1. Στο δίκτυο μας από το 2011 και μέχρι σήμερα συνεχίζει και κυκλοφορεί νερό
  γεώτρησης και όχι ΕΥΔΑΠ.,

  2. Παρά τις υποσχέσεις της προηγούμενης Κοινοτικής αρχής καθώς επίσης και της δικιά σας τωρινής Δημοτικής αρχής μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ακόμη εγκατάσταση των boosters με συνέπεια να μην τροφοδοτούμεθα με νερό ΕΥΔΑΠ αλλά κατ’ αποκλειστικότητα με νερό γεώτρησης και να υφιστάμεθα πολύωρες διακοπές νερού,

  3. Συνεχίζουν να υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τους αυτοματισμούς με συνέπεια να χάνονται μεγάλες ποσότητες διυλισμένου νερού από την ΕΥΔΑΠ (με μεγάλο οικονομικό κόστος για τον δήμο μας) προτού φθάσουν καν στην κεντρική δεξαμενή και από εκεί στην κατανάλωση,

  4. Συνεχίζεται η αυθαίρετη και χωρίς μελέτη και ανάθεση-δημοπράτηση επέκταση του δικτύου ύδρευσης στις εκτός Ιπποκρατείου Πολιτείας και εκτός σχεδίου πόλεως περιοχές ,στις οποίες μάλιστα επεκτάσεις επανειλημμένως έχουν παρουσιαστεί μεγάλες διαρροές ποσοτήτων νερού,

  5. Τελευταία έχουν παρατηρηθεί κλοπές στα καπάκια φρεατίων ύδρευσης με κίνδυνο να παγώσουν οι παροχές και να τεθεί ολόκληρο το δίκτυο εκτός λειτουργίας!

  Παρακαλείστε να κινηθείτε άμεσα και να αναλάβετε την αντιμετώπιση και αποκατάσταση των προαναφερθέντων προβλημάτων.

  Με εκτίμηση,

  Για το Δ.Σ.
  Συλλόγου Οικιστών Ιπποκρατείου Πολιτείας
  Ο Πρόεδρος
  Διονύσης Πατεράκης

  Ο Γραμματέας
  Βαγγέλης Μπουγιούρης

 8. Ανώνυμος says:

  τα λεφτα απο τους ταφους ο κ.Παντος με ποιον τα μειραζεται;;;

 9. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

 10. Ανώνυμος says:

  apo ki fenete pos o pantos den exi mantjare xi xi xi xi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.