Ανακοινώσεις-ερωτήσεις και απαντήσεις του δημάρχου, στο δημοτικό συμβούλιο στις 20-3-2013

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 20-3-2013, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις-ερωτήσεις από δημοτικούς συμβούλους προς τη δημοτική αρχή. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η ενημέρωση που έκανε προς το σώμα ο Γιώργος Γιασημάκης, σχετικά με την πορεία των ενεργειών για τους βιολογικούς καθαρισμούς.

Αναφέρθηκε στον κίνδυνο να απενταχθούν τα έργα, λόγω της καθυστέρησης που ήδη έχει σημειωθεί από τη δημοτική αρχή και ο χρόνος που απομένει δεν είναι ικανός να καλύψει τις διαδικασίες. Πρότασή του ήταν, οι μελέτες για τους βιολογικούς να δοθούν σε κοινοπραξία μελετητών, ώστε να αποφευχθούν οι ενστάσεις που καθυστερούν και να κερδίσει ο Ωρωπός χρόνο.

Ο Μιχάλης Χασιώτης αναφέρθηκε στις αποφάσεις των νομικών προσώπων του δήμου που αναρτώνται στο «Διαύγεια», δεν αναφέρουν τα ποσά που δαπανώνται σε ποιον προμηθευτή πηγαίνουν, ενώ αυτό είναι υποχρεωτικό. Η Ιωάννα Στεργίου ζήτησε να ενημερωθεί το δημοτικό συμβούλιο για τις ενέργειες του δήμου σχετικά με τη δημιουργία του εργοστασίου καύσης βιομάζας, που γίνεται στο Μαρκόπουλο, ενώ ο Κώστας Δέδες, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα παραχώρησης από το δήμο χώρων σε ιδιώτες στις παραλίες και επεσήμανε τον κίνδυνο των προστίμων προς τους επαγγελματίες, αν η δημοτική αρχή δεν ακολουθήσει τα νέα μέτρα που ισχύουν από την 1-1-2013.

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις των συμβούλων, όπως και τις απαντήσεις του δημάρχου.

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ανακοινώσεις-ερωτήσεις και απαντήσεις του δημάρχου, στο δημοτικό συμβούλιο στις 20-3-2013

  1. ανωνημος says:

    xaxaxaxa να εισαι καλα κε Ξυλο που μας βαζεις βιντεο οταν μιλαει ο πεππας και ξεκαρδιζομαστε στα γελια με τα μαργαριταρια που πεταει σαν το συχρονο ελενιτ.

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    γιατι ενω του υπεβληθη μηνυση,δεν πηγε αυτοφωρο??ποια η σχεση του με το ΑΤ ΚΑΛΑΜΟΥ??ναι για τον Πεππα μιλαω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.