Δεν είπε όμως και τι είναι αυτό το… «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» ο Δημήτρης Βλάχος

Πολύωρες οι συζητήσεις με αντεγκλήσεις μαζί, έχουν γίνει σε δυο συμβούλια, για τους λόγους της διακοπής του έργου της αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης στον Κάλαμο. Η δημοτική αρχή μιλά για κακοτεχνίες στο έργο και τις καταγγέλλει! Και καλά κάνει. Και θα έκανε ακόμη καλύτερα, αν δεχόταν την προτροπή του Κώστα Λίτσα να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας για τυχόν παρατυπίες που αναφέρουν κάποια μέλη της. Αλλά, από την τοποθέτηση του Κώστα Λίτσα, αποκαλύφθηκε πως για την παρακολούθηση των εργασιών του έργου εκ μέρους του δήμου, είχαν οριστεί στην προγραμματική σύμβαση δυο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας από τον Κάλαμο. Ο Δημήτρης Βλάχος και ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο μεν πρώτος γνώριζε την αρμοδιότητά του, έκανε μια ενημερωτική επαφή με τους ανθρώπους της εταιρείας προτού αρχίσει το έργο και μετά δεν του ζητήθηκε τίποτα και ο δεύτερος, δεν γνώριζε την υποχρέωση που είχε υποτίθεται αναλάβει, γιατί την έμαθε μόλις στη διάρκεια του προχθεσινού συμβουλίου! Μερικά δηλαδή λεπτά της ώρας πριν! Συμπέρασμα: Ο δήμος δεν είχε καμιά επαφή με τις υποχρεώσεις του στο έργο! Δηλαδή, πάλι… Ο,ΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ.

Ο κ. δήμαρχος όμως, δεν απάντησε στον κ. Λίτσα και ποιες είναι οι παρεμβάσεις που έκανε ο ίδιος… έξω από το έργο. Αυτό τουλάχιστον είπε δημόσια.

Ίσως όμως, αν η τοποθέτηση του κ. Βλάχου ήταν λιγότερο αινιγματική, οι δημότες του Ωρωπού να μάθαιναν γιατί σταμάτησε πράγματι αυτό το έργο και γιατί κάποιοι… κονταροχτυπιούνται!

Ο π. αντιδήμαρχος Καλάμου είπε: «Αυτό που κάποιοι θέλουν να συζητήσουμε και δεν το συζητάμε, είναι εάν θα έπρεπε να ασχοληθούμε πέρα από το έργο. Από το γύρω. Εμένα τουλάχιστον προσωπικά, δεν τόλμησε να μου το ζητήσει κανένας. Να ασχοληθώ πέριξ του έργου. Δεν τόλμησε. Γιατί αν είχε τολμήσει να μου πει να ασχοληθώ με πέριξ του έργου, η δουλειά η δικιά μου θα ήτανε, να τον στείλω εκεί που έπρεπε! Και αυτός είναι ο εισαγγελέας ή ο διάολος! Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, εδώ είμαστε να το πούμε. Κανένα μα κανένα πρόβλημα. Αλλά θα σταματήσουμε πλέον να συζητάμε για το αυτονόητο. Όλοι συζητάμε για το αυτονόητο, το φέρνουμε γύρω-γύρω, αλλά γύρω από το αυτονόητο δεν πάει κανένας! Αν ξέρει κάποιος κάτι… Εγώ δεν ξέρω. Εάν ήξερα, υπήρχε και ο διάολος, αλλά και ο εισαγγελέας για τα πάντα»!

Δεν είπε όμως και τι είναι αυτό το… «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ»!!!

Τέλος, να σημειώσουμε για την κα Μίχα-Κολιοστάση, πως ο αντιδήμαρχος Καλάμου κ. Πέππας ήταν, που σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είπε δημόσια, πως το έργο σταμάτησε μόνο και μόνο από «επώνυμη καταγγελία με… ονοματεπώνυμο» στην τροχαία!!! Και εκεί δεν ξεχνά, αφού άλλωστε το παραδέχεται, υπάρχει μια δική της «επώνυμη καταγγελία».

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

4 Responses to Δεν είπε όμως και τι είναι αυτό το… «ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» ο Δημήτρης Βλάχος

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΠΠΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ Μ ΓΚΙΚΑΚΗ?

 2. Ανώνυμος says:

  kai poses 8a akolou8isoun akoma me ton v…. pou den kseri ti lei

 3. Ανώνυμος says:

  Πλάκα μας κάνεις μωρέ

 4. Ανώνυμος says:

  αχ βρε παιδια,… το αυτονοητο ηταν τα μαρουλακια και η μοιρασια αυτων.τι δεν καταλαβαινεις,…..τι δεν καταλαβαινεις….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.