Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Ζαχαράτος! – «Ηχηρή» επιστολή του προς το δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο

Δεν έχουν κλείσει δέκα μήνες από τότε που ο συνδυασμός του σημερινού δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου νίκησε στις δημοτικές εκλογές και ο αρχηγός έχασε και την 3η «σημαία» του αγώνα του, τον Γιώργο Ζαχαράτο! (Θανάσης Βάρσος και Γιώργος Δάβρης οι άλλες δύο).
Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της συμπολίτευσης στο τοπικό συμβούλιο Σκάλας-Χαλκουτσίου, με επιστολή του στο δήμαρχο και κοινοποίηση σε δημοτικό και τοπικό συμβούλιο, ανακοινώνει την αποχώρησή του από τη δημοτική ομάδα του κ. Οικονομάκου και την ανεξαρτητοποίησή του. Παραμένει δηλαδή ενεργό μέλος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σκάλας-Χαλκουτσίου.

Ο Γιώργος Ζαχαράτος, βρέθηκε από τους πρώτους στο πλευρό του Γιάννη Οικονομάκου, σε όλα τα δύσκολα χρόνια του αγώνα που έκανε το «Όραμα Δημιουργίας» και ήταν ο άνθρωπος που το πίστεψε περισσότερο ίσως απ’ όλους. Και απ’ ό,τι τελικά έχει φανεί… ακόμη και από τον αρχηγό του!

Αυτός είναι ουσιαστικά και ο λόγος της επίσημης απομάκρυνσής του, συμπέρασμα που βγαίνει από την επιστολή που λάβαμε και δημοσιεύουμε παρακάτω:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου
Σκάλας-Χαλκουτσίου Ωρωπού

Ωρωπός 24 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ
ΚΟΙΝ.: α) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΩΡΩΠΟΥ
β) ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΘΕΜΑ: Ανεξαρτητοποίηση από τον Συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας»

Αγαπητέ φίλε και Δήμαρχε Ωρωπού Γιάννη Οικονομάκο.

Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» που πίστεψα και προσπάθησα πολύ γι’ αυτόν και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Κράτησα την υπόσχεσή μου να βρίσκομαι στο πλευρό σου, σε όλη τη διαδρομή των δύσκολων χρόνων του αγώνα που κάναμε, για να δώσουμε στους συμπολίτες μας ένα μήνυμα αληθινό με όραμα και προοπτική για δημιουργία στον τόπο μας.

Αυτήν την υπόσχεση θέλω εγώ να την κρατήσω προς τους συμπολίτες μου, με τις ελάχιστες δυνατότητες που έχω και να προσπαθήσω γι’ αυτήν, αφού είναι πλέον φανερό σε όλους τους παλιούς συναγωνιστές σου, αλλά και στους συνδημότες που μας πίστεψαν και μας ακολούθησαν, πως εσύ την έχεις ξεχάσει.

Ήδη το «Όραμα Δημιουργίας» έχει χάσει το στόχο του, γιατί με την πολιτική που ακολούθησες αυτούς τους επτά μήνες, δεν μπορούμε πλέον να βάλουμε τις βάσεις για να αλλάξουμε μια νοοτροπία που καθηλώνει την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Φίλε Δήμαρχε,

Δεν έχω καμιά διάθεση να συμμετέχω σε ένα νέο περιβάλλον αγκύλωσης και προσωπικών επιδιώξεων, που δεν μπορεί να φέρει μια νέα καθαρή πρόταση και πραγματικότητα στο Δήμο μας και φυσικά στην Δημοτική Κοινότητα που υπηρετώ. Θέλω να πιστέψεις πως εύχομαι αυτό να το καταλάβεις και να το αλλάξεις.

Πιστός όμως στη δέσμευσή μας προς τους συμπολίτες μας, σήμερα διαχωρίζω τη θέση μου τιμώντας την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μου και σου δηλώνω κατηγορηματικά, ότι θα είμαι κοντά στις δημοτικές και τοπικές εξελίξεις, παραμένοντας πάντα στη διάθεση των συνδημοτών μου, με γνώμονα τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Με τιμή
Γεώργιος Ζαχαράτος
Σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου
Σκάλας-Χαλκουτσίου Ωρωπού

This entry was posted in Maximipoli, Δημοτικά, Ωρωπός. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.