ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: Ο Λόγος μου και η Τιμή μου δεν είναι υπό αμφισβήτηση…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαδίδεται σε διάφορους κύκλους, ότι για έγγραφο καταγγελία προς συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο, συντάκτης και αποστολέας είμαι εγώ. Επειδή δεν έχω συνηθίσει στην ζωή μου  να είμαι ανυπόγραφος ή ανώνυμος, πληροφορώ όλους ότι δεν είμαι τίποτα από αυτά που μου καταλογίζουν. Τόσο στην Πολιτική, Προσωπική, Επιστημονική και Επαγγελματική μου διαδρομή έχω διδαχθεί από την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου οι πράξεις μου να είναι κάτω από το φως της αλήθειας και της εντιμότητας.

Πληροφορώ ότι όποιος συνεχίσει να διαδίδει τα παραπάνω και επειδή είμαι υποχρεωμένος να διαφυλάξω  το όνομα μου και την τιμή μου, από εδώ και στο εξής το λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη. Ο Λόγος μου και η Τιμή μου δεν είναι υπό αμφισβήτηση ή διαπραγμάτευση από κανέναν.

Δρ Βλάχος Δημήτρης (BSc, MSc, PhD)

Διδάκτωρ στην Ανάλυση Συστημάτων & Διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Μηχανολόγος Οχημάτων & Αεροδυναμικής

Πρ Αντιδήμαρχος Ωρωπού

Δημοτικός Σύμβουλος

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.

3 Responses to ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: Ο Λόγος μου και η Τιμή μου δεν είναι υπό αμφισβήτηση…

 1. akis says:

  που εργαζεσε κυριε βλαχο? γιατι και αλλοι αντιδημαρχοι αποχωρησαν και γυρισαν στις εργασιες τους. εσεις που?

 2. m m says:

  Φύγε ρε άνθρωπε κάνεις κακό και στο δήμο και στον
  εαυτό σου. Φύγε

 3. Ανώνυμος says:

  Eγω αν ειχα τοσουs τιτλουs και καθομουνα μ ε τον οικονομακο παρολα οσα εχουν συμβει, θα ντρεπομουνα να τουs γραψω….ακου διδακτωρ….ποιοs σου βαζει τιs μεγαλοιδεεs ο εξυπνοs επιτυχημενοs γαμπροs σου;αυτοs που δεν ηθελε τον αρβανιτικο γαμο και μετα εγινε και χoρηγοs; αυτοs που βλεπει τον πιγκα και βγαζει καντιλεs; αυτοs που βριζει το ξαδερφακι του,αυτοs που εχει δανισει λεφτα σε ολο το δημοτικο συμβουλιο και οχι μονο;και απειλει να ξεστομισει ονοματα;αυτοs ετοιμαζεται παλι για τον συλλογο με ολο το συρφετο….σε λοιπαμαι…ξεκολα απο εκει…σου κανουν κακο…δεν το βλεπειs;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.