Η απευθείας ανάθεση του εκχιονισμού… και το «πλαστικό» μενού των μικρών παιδιών!

Την Κυριακή που έρχεται, ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος, προσκάλεσε τους δημότες του Ωρωπού στην κοπή της πίτας του δήμου. Ευκαιρία στην εκδήλωση αυτή, να κάνει και πάλι έναν… «παταγώδη» απολογισμό, των πεπραγμένων της δημοτικής του αρχής. Επαναλαμβάνοντας πάλι και πάλι, με φανερή άνεση, ένα… γυμνό έργο από δικά του οράματα, πιστεύει πως κάτι θα μείνει, κάποιους θα πείσει και σε κάποιους άλλους θα μεταφέρει τις υπαρκτές ευθύνες του.

Πόσο καιρό όμως, θα αναζητά υπεύθυνους εκεί που δεν υπάρχουν και εξιλαστήρια θύματα για να «φορτωθούν» τα δημαρχιακά «έργα» και ημέρες του; Όσο φτάνει η ώρα της κρίσεως -πρέπει να γνωρίζει- πως… οι διαθέσιμοι στερεύουν!

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, το πρώτο μετά τη στροφή για το τέλος της θητείας του, είναι ένα ελάχιστο δείγμα της πραγματικής εικόνας της διοίκησης που κάνει η Αρχή του στο δήμο και μόνο ο ίδιος και ο στενός του «κύκλος», δεν βλέπουν, πως… «ο βασιλιάς είναι γυμνός»! Αλλά παρ’ ότι γυμνός… στερείται διαφάνειας!!!

Δείτε τι απάντησε στο Δημήτρη Κιούση, όταν αυτός ανέφερε για την απευθείας ανάθεση (δημοτικό σπορ) για πρόσφατες εργασίες εκχιονισμού στις Αφίδναις, ύψους 7.085 ευρώ, που… έχει υπογράψει ο ίδιος και… δεν γνωρίζει τον εργολάβο, αλλά που… δεν τον γνωρίζει ούτε ο διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών! Τώρα(!) θα φροντίσει να μάθει και να απαντήσει στον κ. Κιούση… μετά την υπογεγραμμένη απόφασή του! Εμείς είχαμε δημοσιεύσει το θέμα με το έγγραφο της ανάθεσης, στις 25/1/2013.

Δείτε επίσης πόσο ικανοποιημένη είναι η δημοτική αρχή και από το… μενού για τα παιδάκια των παιδικών σταθμών, αξίας… 2,35 ευρώ «πλαστικού» φαγητού!!! Και σε ποσότητα μάλιστα 30-40% παραπάνω από την παραγγελία και έτσι… περισσεύει να δίνεται και στην ΚΕΔΩ, για να «φτιάχνεται» με το περίσσευμα αυτό και το… κοινωνικό πρόσωπο του δήμου!!!

Αλλά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, υπήρξαν και άλλες… «αποκαλύψεις» για τη δράση της δημοτικής αρχής, που θα τις αναφέρουμε σε νεότερη ανάρτησή μας.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.