Ευχαριστήρια επιστολή-απολογισμός του π. αντιδημάρχου Δημήτρη Λάμπρου

Ο πρώην αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου και ύδρευσης, Δημήτρης Λάμπρου, θέλησε να κάνει έναν απολογισμό των δύο χρόνων στη θέση που του εμπιστεύθηκε ο δήμαρχος και παράλληλα να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν τα δυο αυτά χρόνια μαζί του.

Γεγονός είναι -και το έχουμε αναφέρει πάλι- πως ήταν προβληματικός ο τρόπος με τον οποίο ο π. αντιδήμαρχος αντικαταστάθηκε από το δήμαρχο, όπως και ότι στη θέση του δεν τοποθετήθηκε δημοτικός σύμβουλος από την κοινότητα Μαρκοπούλου.

Ο Δημήτρης Λάμπρου, με την ευκαιρία του απολογισμού του αυτού, ευχαριστεί το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε και του δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσει σημαντικά τους συμπολίτες του, με υπευθυνότητα και συνέπεια -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- παρά τις αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει.

Ολόκληρη η επιστολή-απολογισμός του π. αντιδημάρχου, έχει ως εξής:

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΗΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΔΗΓΟ. ΧΡΕΗ ΟΔΗΓΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΣΚΑΠΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΜΕΝΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ, Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΟΓΚΩΔΗ  ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ( ΚΛΑΡΙΑ, ΜΠΑΖΑ Κ.Α). ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΥΛΛΕΓΕΙ 15 ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 8 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (ΔΥΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΗΤΑΝ ΔΥΟ (ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΩΝ. ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ, ΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΩΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΕΡΟΥ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

ΥΔΡΕΥΣΗ 

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΤΙ, Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΩΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΤΡΩΝΗ, ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ, ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΑΓΩΓΟΥ Φ90. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ 300 ΜΕΤΡΑ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ Θ90 ΠΟΛΥΘΥΛΕΝΕΙΟ 16 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ 250 ΜΕΤΡΑ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ Θ90 ΟΔΟΣ 3 ΠΗΓΕΣ. ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ 250 ΜΕΤΡΑ.

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ, Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΑΞΙΑΣ 1.500.000 Ε. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΞΙΑΣ 18.000 Ε ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. Η ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 57%.

ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ. (34 ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΟΙΚΙΣΜΩΝ).

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ (ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ 7 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ Κ.Α.Π.Η.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΕ 50 ΤΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΩΡΩΠΟΥ 2012 

ΑΦΙΔΝΕΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΟΣΑΤΙ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΙΟΣΑΤΙ Β.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΔΙΟΥ 650 ΑΜΡ ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Α.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 125 ΗΡ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 4 ΤΜΧ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ.

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΒΟΟSTER ΠΟΥ ΥΔΡΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

ΚΑΛΑΜΟΣ 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ BOOSTER ΣΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΜΦΙΑΡΕΙΟ, ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ INVERTER ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΛΟΤΟΠΙ.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΜΑΡΙ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΝΤΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΤΣΙΚΗ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΟΧΗ.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΚΙΚΑ.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 125 ΗΡ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΡΑΠΕΣ.

ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ (ΠΟΜΟΝΕΣ ΜΕ ΑΞΟΝΕΣ) ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΒΟΟSTER.

ΣΤΟ ΜΗΛΕΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ.

ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΒΟΟSTER, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ».

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ (ΝΕΡΟ), ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. 

ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΕΛΕΣΟΥΜΕ!

This entry was posted in Επιστολές. Bookmark the permalink.

11 Responses to Ευχαριστήρια επιστολή-απολογισμός του π. αντιδημάρχου Δημήτρη Λάμπρου

 1. H says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ , ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.

 2. H says:

  ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ’ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

 3. S says:

  ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΧΕΙ 6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. 3 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 3 ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΑΚΕΦΑΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΦΑΛΟ. ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ? Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ.

 4. Α says:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΕΝΩΣΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

 5. Α says:

  ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΗ ΡΟΥΛΗ. ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ.

 6. Α says:

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ? ΑΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΑΙΣΤΑΙΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.

 7. Α says:

  ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΥΘΕΙΑ, ΑΜΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

 8. Ανώνυμος says:

  LAMPROY= O PIO SEMNOS O PIO KALOS ANTIDHMARXOS= DEN XRIAZETAI O OIKONOMAKOS ANTHRVPOYS SAN KAI SENA XRIAZETAI XREIAZETAI MONO LAMOGIA KAI TRELOYS

 9. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  κοιταξτε,παιδια επειδη ο δημαρχος δεν μπορει να παει μαρκοπουλο καλαμο κιουρκα καπανδριτι,μπορει να παρει ομως τον παραλιακο,να περασει απο αγιους αποστολους και να φτασει στο βαρναβα.ε λοιπον μολις φτασει,εκει να μεινει.

 10. Ανώνυμος says:

  papagiannis-lamprou=oi kalliteroi makran aftou tou sindiasmou. TELOS

 11. Ανώνυμος says:

  ΔΗΜΑΡΧΕ……….ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ … ΟΠΩΣ ΠΑΣ … ΜΗΝ ΣΤΡΙΨΕΙΣ … ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.