Αναβολή για την πρώτη της ανανεωμένης οικονομικής επιτροπής – Τετάρτη δημοτικό συμβούλιο

Αναβολή πήρε η πρώτη συνεδρίαση της ανανεωμένης σε πρόσωπα οικονομικής επιτροπής για το 2013, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. Αιτία, η μη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης με τα θέματα προς ενημέρωση των πολιτών, όπως ορίζει ρητά ο νόμος και ο χρόνος από την αποστολή των προσκλήσεων στα μέλη μέχρι την ημέρα συνεδρίασης, που δεν ήταν ο προβλεπόμενος. Η νέα συνεδρίαση ορίστηκε για την προσεχή Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, με… 51 θέματα, αρκετά εκ των οποίων δείχνουν να συνεχίζεται η προκλητική γραμμή που ακολουθεί η Διοίκηση του δήμου!

Η πρόσκληση των θεμάτων που αναβλήθηκε η συζήτησή τους και θα προκαλέσουν και αναβολή θεμάτων στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης είναι εδώ: 1_28-01-2013 Η νέα πρόσκληση με τα 51 θέματα για την Παρασκευή, εδώ: 2013-02-01_oe

Την προσεχή Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου είναι εδώ: 2013-01-30_DS

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλη την εδιαφέρουσα σημερινή συζήτηση που κατέληξε στην αναβολή:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to Αναβολή για την πρώτη της ανανεωμένης οικονομικής επιτροπής – Τετάρτη δημοτικό συμβούλιο

  1. Ανώνυμος says:

    MONO ESI 8OMA !!!!!!!!!!!!!!!!!! SKISTOUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ανώνυμος says:

    H PORKENA PAIDIA EXEI TOSES GNOSEIS KAI EMPEIRIA OSON AFORA TA KOINA POY THA TRELATHEITE MOLIS ARXISEI N’AGOREYEI. THN AKOYTE KAI STA SYMBOYLIA KATW, DEN STAMATAEI KALE KAI EXEI APOTI GNVRIZW GIA TON APOMENO XRONO PROGRAMMA POY THA TRAVATE TIS TRIXES SAS KAKOMOIROI KALAMIOTES SE MORFH WOYESTERN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.