Επεισοδιακή συνεδρίαση του τοπικού Αφιδνών, που «παγώνει» περισσότερο το θέμα της Ιπποκρατείου Πολιτείας

Μετά από αίτημα (2013-01-04 AITHMA) δημότη της Ιπποκρατείου Πολιτείας, συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο Αφιδνών, με μοναδικό θέμα τα όσα απορρέουν από την εφαρμογή του νόμου 4030/25-11-201 και ειδικότερα με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Αυτά θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί μέχρι τις 24-11-12 από τον οικοδομικό συνεταιρισμό. Κάτι όμως που δεν έγινε και η υποχρέωση αυτή ανήκει σήμερα στο δήμο.

Από την «ψυχροπολεμική» συζήτηση που έγινε -στην οποία υπήρξε και σοβαρό επεισόδιο-, ένα πρόχειρο συμπέρασμα που βγήκε, ήταν, πως υπάρχουν έργα υποδομής που δεν έγιναν και ταλαιπωρούνται δημότες, χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε θα γίνουν και από ποιον. Ο συνεταιρισμός έχει την εντύπωση πως ο νόμος 4030 θα πέσει ως αντισυνταγματικός και η δημοτική αρχή -ως συνήθως- δεν γνωρίζει τίποτα Δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα καμιά ενέργεια για το μείζον αυτό θέμα, αφήνοντας τον «χώρο» που θέλει ο συνεταιρισμός! Αποκαλυπτικός ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ηλιάσκος.

Με την επεισοδιακή λήξη της συνεδρίασης, ο παρευρισκόμενος αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Λίτσας, μας δήλωσε:

Όλη η συνεδρίαση εδώ:

Εδώ φωτογραφίες από δρόμους που παραμένουν σε άθλια κατάσταση: 2013-01-04 FOTO

 

This entry was posted in Θέματα. Bookmark the permalink.

21 Responses to Επεισοδιακή συνεδρίαση του τοπικού Αφιδνών, που «παγώνει» περισσότερο το θέμα της Ιπποκρατείου Πολιτείας

 1. Ανώνυμος says:

  Ο ΛΙΤΣΑΣ ΟΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ;ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΟ.

 2. nikos says:

  καλα τον κανει τον αντιδημαρχο ο σωγαμβρος του ωρωπου αφου ο δημαρχος δεν τους εστειλε στα δικαστηρια τους πρωην κοινοταρχες

 3. Ανώνυμος says:

  μπραβο βρε ανωνυμε το πετυχες ,εξαλλου ο λιτσας εχει εμπειρια απο εργολαβους στη μαλακασα. Ρωτηστε τους μπορση και ζαφειρη( αφου τα εχεις τα εγγραφα γιατι δεν τα βγαζεις προεδρε) να σας πουν τον βιο και πολιτεια των προηγουμενων κοινοταρχων

 4. Ανώνυμος says:

  ο δημος ωρωπου να χαιρεται τους αντιδημαρχους του !!!!!!!!!!!!

 5. Ανώνυμος says:

  mas exete zalisei kai oi oikonomakikoi kai oi litsikoi me toys rousides me tis katagelies sas . olo kleftes kai lamogia katagelete na apodiksete kati omos den to kanete . mirea o kosmos den sas pistevei pia .
  Ftanei to doulema .
  Kai an sas prosvalei kirie litsa h poi;otita tis dimosias zois toy topoy mas tote paretithite tis thesisas sto dhmotiko symvoylio h kalitera na prosfigete ston eisagelea me ta stoixeia ths maximis polis gia na ginei katharsi sto dimo mas pou kai eseis epanilimena to zitate alla panda menete sta logia .
  An den borite h den sas afinoun tote kalitera na siopate giati o kosmos eksagrionete me tetioy idous diloseis …

 6. Mario's says:

  Σιγά ρε λιτσα έμαθες απο εργολάβους όταν ήσουν πρόεδρος μαλακασας. Μίλησε επιτέλους βρε Μπορσης και εσυ ζαφειρη για τα έργα και τις ημέρες του λιτσα. Ως προς τον ΒΛΑΧΟ που έκανε για αρχή την φασαρία γνωστό το ποιον του ανθρώπου

 7. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ A μέρος video 22:00

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 02:30 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? Ο.Σ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ …

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 16:50 & 18:05 ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ …

 8. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 02:30 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? Ο.Σ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ …

 9. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 19:40 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ? Ο.Σ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!! ΘΕΟΣ…!!!

 10. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Η γνωμοδότηση για τους κοινόχρηστους χώρους της Πολιτείας έγινε δεκτή από το Κτηματολόγιο. http://www.politespolitias.gr/article.php?id=14

 11. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Προβλήματα σε ένα έργο κόστους 5.500.000 € που χρηματοδοτήθηκε από το Γ΄ ΚΠΣ. (ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΦΙΔΝΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ)

  Τα τεχνικά προβλήματα που τώρα αναφέρονται στα πρακτικά του Δ.Σ. Ωρωπού (http://lsoropou.wordpress.com/%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%cf%89%ce%bd/), σε ποιο στάδιο έγιναν αντιληπτά από τα παρακάτω :
  Α. Σχεδίασης
  Β. Κατασκευής
  Γ. Παραλαβής του έργου
  Ευθύνες δεν υπάρχουν για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο ;
  Γιατί η αγορά και εγκατάσταση των προωθητικών αντλιών (booster) θα επιβαρύνει τις πιστώσεις του Δήμου (όλους τους Δημότες Ωρωπού) και όχι τον εργολάβο που το κατασκεύασε ; (QUIZ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ AN EINAI ΣΤΟ VIDEO ?)
  Μήπως η χρηματοδότηση σε βάρος των πιστώσεων του Δήμου της αγοράς και εγκατάστασης των προωθητικών αντλιών αντίκειται στο άρθρο 39 §5, 13 του νόμου 4030/2011, που προβλέπει χρέωση του οικοδομικού συνεταιρισμού και των συνεταιρικων μεριδων.

 12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ?

 13. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 19:40 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ … !!! ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΟΔΗΜΟΣ , ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο Ο.Σ. !!! Ο ΝΟΜΟΣ 4030/2011 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ … ??? ΤΟ ‘Αρθρο 142 Πολεοδόμηση έκτασης οικοδομικών συνεταιρισμών και οικοδομικών οργανισμών (άρθρο 18 πλην της παρ. 2β π.δ. 93/1987, άρθρο 1 παρ. 3 π.δ. 448/1991) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
  (§5. Εφαρμογή σχεδίου-έργα υποδομής
  α) Μετά την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης ο οικοδομικός συνεταιρισμός και οικοδομικός οργανισμός υποχρεούται να αναθέτει την εφαρμογή του σχεδίου στο έδαφος και να κατασκευάζει και συντηρεί τα έργα τεχνικής υποδομής και γενικά τα κοινόχρηστα έργα στην έκταση της ιδιοκτησίας του.
  β) Η ολοκλήρωση του προγράμματος των έργων τεχνικής υποδομής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 χρόνια από τη δημοσίευση του π. δ/τος έγκρισης της πολεοδομικής μελέτης. Η παράγραφος αυτή δεν ισχύει για την περίπτωση οικοδομικού συνεταιρισμού που δημιουργείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 128 παρ. Β.3. Εφόσον οι τυχόν λόγοι καθυστέρησης δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του οικοδομικού συνεταιρισμού καθώς και στην περίπτωση ενώσεων οικοδομικών συνεταιρισμών τα οριζόμενα χρονικά διαστήματα για την κατασκευή των έργων υποδομής μπορούν να αυξάνουν κατά 5 χρόνια ακόμη με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων.
  Μετά την εκπνοή των ανωτέρω προθεσμιών ο Υπουργός εκτιμώντας τα πραγματικά στοιχεία δύναται να διαλύσει τον οικοδομικό συνεταιρισμό.)

 14. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 29:45 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ …

  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΡΕΜΠΕΛΙΑΣ) … ΧΡΗΣΤΟ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Σ.) ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ …

 15. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΔΕΙΤΕ Β μέρος video 33:39 ΚΑΙ Η ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ … ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΦΙΔΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕΜΠΕΛΙΑ !!!!

 16. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΕ 2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

 17. Ανώνυμος says:

  Η ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓ ΤΡΙΑΔΑΣ ΑΦΙΔΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.

 18. Ανώνυμος says:

  να ταν η ζηλια ψωρα….

 19. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  QUIZ: Τι σχέση μπορεί να έχει η Ιπποκράτειος Πολιτεία με τη γνωστή λίστα Lagarde ;

 20. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  α/α 456, 457, 458

 21. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  Γιάννης Βλάχος …..Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ «ΡΕΜΠΕΛΙΑ»
  http://boriattika.blogspot.gr/2013/01/blog-post_26.html

  Η κατάντια της αυτοδιοίκησης,η κατάντια του κ.Πάντου(Ρεμπελιά),η κατάντια της δημοτικής αρχής του «χειροκροτάκια».Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
  Αγαπητέ κ.Ηλιάσκο,πες μας με ποιον κάνεις παρέα,συνδιαλέγεσαι και συνεργάζεσαι για να σου πούμε ποιος είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών,παρουσία του κ.Ηλιάσκου με θέμα την εφαρμογή του νόμου 4030 ,μαινόμενος ο κ.Πάντος(ρεμπελιάς),όπως αυτός ξέρει με απερίγραπτες εκφράσεις»…..μαλάκα ,άντε γαμ….λαμόγιο,έχεις φάει είκοσι πέντε χιλιάδες» -επιτέθηκε στον Γιάννη Βλάχο,πρώην αντιπρόεδρο Αφιδνών,σε αυτό το παραλήρημα του «Ρεμπελιά» δεν την γλίτωσε ούτε ο κ.Ζουγανέλης πρώην πρόεδρος ΑΦΙΔΝΩΝ.Αυτές οι πρακτικές αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν το όραμα δημιουργίας του «χεροκροτάκια»
  Η κατάντια είναι,ότι τα παραπάνω γεγονότα έγιναν με την παρουσία του κ.Ηλιάσκου!!!!!!!!!!
  Κύριε Ηλιασκο να τον χαιρόσαστε τον «Ρεμπελια»!!!!!!!!!!!!!!…..εδώ κολλάνε οι παραπάνω παροιμίες.
  Αδιάψευστος μάρτυρας η κάμερα της Maximipoli.gr(θα χρειασθεί στο δικαστήριο)
  ΔΗΛΩΣΗ του Γιάννη Βλάχου:Είμαι υποχρεωμένος απέναντι σε τέτοιου είδους συκοφαντίες,που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου να αμυνθώ.Η λασπολογία πρέπει να λάβει τέλος.Θέλω να επισημάνω οτι η Δημοτική αρχή έχει υποχρέωση να τον μαζέψει και να τοποθετηθεί δημόσια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.