Διαγραφές χρεών (και «αξιών») του δήμου προς δημότες…

Δεν δικαιούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής (συμπολίτευσης) να εξανίστανται, επειδή οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, κάποια στιγμή αντιδρούν στις μεθόδους της διοίκησης που έχουν επιβάλει στον Ωρωπό. Αντιθέτως, θα έπρεπε να τους… ευχαριστούν, γιατί δυο χρόνια τώρα, η δημοτική τους δράση έμεινε χωρίς έλεγχο! Χωρίς ουσιαστικό τουλάχιστον έλεγχο, με αποτέλεσμα, σήμερα στον Ωρωπό να υπάρχει μια Αρχή που έχει απαξιώσει τα πάντα, γιατί αισθάνεται ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ!

Χθες οι σύμβουλοι του δημάρχου, «συγχύστηκαν» γιατί η αντιπολίτευση θέλησε να παραμείνει εκτός συμβουλίου στην ψήφιση του προϋπολογισμού 2013. Δεν συγχύστηκαν όμως όταν πριν λίγες μέρες, ο αρχηγός τους απαξίωσε τους δημότες του Ωρωπού και πρόσβαλε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, όταν δεν άντεξε να στηρίξει στον απολογισμό της δημοτικής του αρχής… το έργο της! (Αλλά βέβαια… ΠΟΙΟ έργο της..;;). Έφυγε στη μέση της συνεδρίασης και οι ίδιοι ακόμη τον… έψαχναν!!! Ούτε τόλμησε ο δήμαρχος να απαντήσει χθες, στις σχετικές παρατηρήσεις του Κώστα Λίτσα και του Δημήτρη Βελτανιώτη.

Όλους λοιπόν τους διοικούντες, τους έχει «βολέψει» η αλαζονεία της εξουσίας που τους οδηγεί και καταστρέφει τον τόπο. Ας αφήσουν κατά μέρος τα… «κροκοδείλια δάκρυα» για το καλό του… Και ειδικά ο δήμαρχος-αρχηγός τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί οι ανακοινώσεις και οι τοποθετήσεις των συμβούλων για τις διαγραφές χρεών του δήμου προς δημότες, ύψους περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ! Επίσης, το… «ποίημα» του δημάρχου σε σχέση με τη στάση της αντιπολίτευσης και τον προϋπολογισμό και η επίθεσή του στο Γιώργο Γιασημάκη. Όπως και η τοποθέτηση για τον προϋπολογισμό του Δημήτρη Βελτανιώτη.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Διαγραφές χρεών (και «αξιών») του δήμου προς δημότες…

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΞΑΝΑΡΘΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ.

  2. Ανώνυμος says:

    ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ? Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.