Πέρασε ο προϋπολογισμός του… ποδαριού, «ταφόπλακα» σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα για το 2013

Την ώρα που περιοχές του Ωρωπού δέχονταν τη μανία της φύσης, περιουσίες δημοτών κινδύνευαν -και έπαθαν καταστροφές- και δημότες εγκλωβίζονταν από τα νερά και κινδύνευε η ζωή τους, η δημοτική αρχή είχε την προσοχή της να περάσει έναν προϋπολογισμό του… ποδαριού, «ταφόπλακα» σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα για το 2013. Πρώτα λοιπόν τον πέρασε με την «στρατευμένη» πλειοψηφία που διαθέτει και κατόπιν έδειξε… επιδερμικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν πολλοί δημότες του Ωρωπού. Αν και ο δήμαρχος και επίσης ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, τα γνώριζαν από νωρίς!

Τον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε σήμερα, τον έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Σήμερα η αντιπολίτευση τον «κατήγγειλε» σε όλους τους τόνους και για την σύνταξή του και για τη φιλοσοφία του.

Για μας η φιλοσοφία της διοίκησης του Γιάννη Οικονομάκου, είναι γνωστή και χιλιογραμμένη. Δεν είναι κάτι νέο. Πάντα ήταν και φυσικά εξακολουθεί να είναι, επιζήμια για τον τόπο.

Χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του Κώστα Λίτσα και του Γιώργου Γιασημάκη, τις οποίες και παρουσιάζουμε. Είναι η απάντηση στην πραγματικότητα αυτού του προϋπολογισμού:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

One Response to Πέρασε ο προϋπολογισμός του… ποδαριού, «ταφόπλακα» σε κάθε κοινωνική δραστηριότητα για το 2013

  1. sikaminocity says:

    Χημαρος ο Λιτσας!Με αποψη, ουσια και νοημα στα λεγομενα του! ……..———–Μηπως ομως μπορειτε κ. δημοσιογραφε να μας κανετε και την μεταφραση, γιατι μονο εσεις καταλαβατε τις τοποθετησεις του???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.