ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο δήμος τα… ΑΠΛΗΡΩΤΑ διόδια!! O… «από μηχανής Θεός» της «Νέας Οδού»

Έφτανε μια… γνωμοδότηση ενός δικηγορικού γραφείου και όχι μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση, για να βρει η εταιρεία των διοδίων, «Νέα Οδός», έναν «από μηχανής Θεό», στις οικονομικές διεκδικήσεις της από τους πολίτες που συμμετείχαν στον αγώνα του «Δεν Πληρώνω».

Είναι ο δήμος Ωρωπού, ο οποίος ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ την εταιρεία για όλες τις διελεύσεις των δημοτικών αυτοκινήτων που δεν πληρώθηκαν!!! Και δείχνει με τον τρόπο αυτό, το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν και οι πολίτες που αγωνίστηκαν για δικαιοσύνη στα δικαιώματά τους και σήμερα βλέπουν τον «δυνατότερο»… να κάνει πίσω!!!

Ο αγώνας τους δηλαδή, μετά τις κυβερνητικές «αλχημείες», υποσχέσεις και υπαναχωρήσεις… ΔΕΝ δικαιώνεται και από το δήμο τους! Είναι ο πρώτος πηδάει από το «καράβι», που κάνει… και τον μεγάλο παφλασμό!!!

Αυτή είναι η απόφαση της δημοτικής αρχής, η οποία ήρθε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και ψηφίστηκε από τα μέλη της συμπολίτευσης. Αρνητικά τοποθετήθηκε ο Ευάγγελος Καλύβας, ενώ απουσίαζαν η Ελένη Βαρνάβα και ο Δημήτρης Κιούσης.

Ο Ευάγγελος Καλύβας αντιδρώντας στην απόφαση αυτή, τόνισε, πως πρέπει πρωτίστως να αντιμετωπιστεί το θέμα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και όχι της οικονομικής επιτροπής. Θύμισε στον κ. δήμαρχο πως το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει για το θέμα της μη πληρωμής και η απόφασή του αυτή, δεν πρέπει να παρακαμφθεί. Μίλησε επίσης για δημιουργία «δεδικασμένου» από το δήμο, που μοιραία θα φέρει σε δυσκολότερη θέση τους πολίτες που έκαναν αυτόν τον αγώνα.

Η τοποθέτηση του δημάρχου, την οποία μαζί με την απόφασή του θα την κρίνουν οι πολίτες του Ωρωπού και όλη η συζήτηση, στο βίντεο που ακολουθεί.

Να σημειώσουμε τέλος, πως όπως δήλωσε ο κ. Οικονομάκος, οι επιτροπές αγώνα, η ομοσπονδία συλλόγων και όλοι όσοι συμμετείχαν, τον έχουν εξουσιοδοτήσει για διαπραγματεύσεις με την εταιρεία…

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

3 Responses to ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο δήμος τα… ΑΠΛΗΡΩΤΑ διόδια!! O… «από μηχανής Θεός» της «Νέας Οδού»

 1. asxetos says:

  ΔΕΣΦΑ – ΕΥΔΑΠ – ΝΕΑ ΟΔΟΣ.
  ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!ΚΑΘΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ!ΚΟΡΟΙΔΑ………

 2. roula says:

  re dimarxe giati den rotas to apostolo ton gletso na sou pi pos to ekane?

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Μ’ΕΛΑΦΡΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.