Στο Συμβούλιο της Επικρατείας… για να ΜΗΝ γίνει το έργο οδοποιίας Μαλακάσας!

Για το έργο της οδοποιίας στην Μαλακάσα, προγραμματισμένο από την π. κοινοτική αρχή του Κώστα Λίτσα, η δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου, φτάνει μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας… για να ΜΗΝ το κάνει!!! Γιατί, η απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του  άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 που προσέφυγε ο εργολάβος του έργου, ΑΠΕΡΡΙΨΕ την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου να ΜΗΝ συνεχιστεί αυτό!

Να συνεχιστεί είχαν ψηφίσει τα τρία μέλη της αντιπολίτευσης, όπως και ο Βασίλης Μπόρσης, ο οποίος χθες… απουσίαζε!

Ευάγγελος Καλύβας, Ελένη Καραγιάννη και Δημήτρης Κιούσης και χθες ΔΕΝ συμφώνησαν με την νέα απαξιωτική απόφαση του δημάρχου για τη Μαλακάσα.

Η αιτιολογία του δημάρχου για την απόφασή του αυτή ήταν… «…μας εξέλεξε ο λαός αξιολογικά(!!!) ΠΟΥ θα κάνουμε τα έργα»! Και για την Μαλακάσα -ως γνωστόν- επέλεξε να πληρώσει το έργο «Αθλητικές εγκαταστάσεις Μαλακάσας», με τον τρόπο που είχε καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιώργος Γιασημάκης και είχαμε δημοσιεύσει στις 20 Οκτωμβρίου. Μια πληρωμή που δεν είχε εγκρίνει ο επίτροπος και η δημοτική αρχή την έκανε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ για τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της δαπάνης!!!

Χαρακτηριστικές, οι άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, απαντήσεις του δημάρχου, στις χθεσινές επίμονες ερωτήσεις του Ευάγγελου Καλύβα, για την αξιολόγηση των επιλογών του. (δείτε βίντεο)

Για τα υπόλοιπα θέματα της χθεσινής συνεδρίασης, δείτε τις εισηγήσεις εδώ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡ. 20-11-2012

και τις συζητήσεις που έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.