Για ανύψωση αντλίας με γερανό… 5.000 ευρώ!!! – Πάγιες Αφιδνών και Καλάμου συνεχίζουν…

Ο δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος μιλά για «μνημόνιο κατά της τοπικής αυτοδιοίκησης» και την ίδια ώρα φέρνει και ψηφίζει δαπάνη στην οικονομική επιτροπή, για «ανύψωση με γερανό υποβρύχιας αντλίας» στην τοπική κοινότητα Αφιδνών, 5.000 ευρώ!!! Στην ίδια κοινότητα, η πάγια του προέδρου συνεχίζει ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ να καταναλώνει  εβδομαδιαίως 2χίλιαρα, για «εργασίες ύδρευσης», τα οποία «δέχεται» η «οικονομική επιτροπή» του δημάρχου! Το ίδιο βέβαια κάνει και με τα εβδομαδιαία 2χίλιαρα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Καλάμου, για «καθαρισμό οδών» και «υλικά ηλεκτροφωτισμού»!!!

PAGIA DHMOY

PAGIES PROEDRON

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

6 Responses to Για ανύψωση αντλίας με γερανό… 5.000 ευρώ!!! – Πάγιες Αφιδνών και Καλάμου συνεχίζουν…

 1. Ανώνυμος says:

  ΤΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ

 2. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΑΛΑΜΟΥ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΒΑΛΑΜΕ
  ΡΕ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ? ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ

 4. Ανώνυμος says:

  ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΜΑΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΑΣ

 5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ?ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ?

 6. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

  ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΟΥ.ΑΜ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.