Μια εξόφληση τιμολογίου (640.000) που… ανάβει φωτιές!

Σε χθεσινό μας δημοσίευμα, αναφέραμε την εξόφληση τιμολογίου από τη σημερινή δημοτική αρχή του κ. Οικονομάκου. Μια πληρωμή που δεν είχε εγκρίνει ο επίτροπος και θα γινόταν από την π. κοινότητα Μαλακάσας. Εμπόδιο ήταν φορολογικοί λόγοι της κατασκευάστριας εταιρείας -όπως ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο π. κοινοτάρχης Κώστας Λίτσας.

Με την παραλαβή της κοινότητας λοιπόν από τη νέα δημοτική αρχή του κ. Οικονομάκου, παραληφθεί και η οφειλή αυτή!  Το ποσόν ήταν στις 640.060,48 ευρώ με ΦΠΑ. Το τιμολόγιο είχε κοπεί «επί πιστώσει» (φωτο), στις 31 Δεκεμβρίου 2009.

Μέσα τώρα στην «πολεμική» πολιτική που ακολούθησε η διοίκηση του δήμου εναντίον του π. κοινοτάρχη Μαλακάσας -εμφανή και στις αποφάσεις της στα δημοτικά συμβούλια (διακοπή οδοποιίας Μαλακάσας κ.λ.π.), έρχεται και ΠΛΗΡΩΝΕΙ το «ΚΟΜΜΕΝΟ» τιμολόγιο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ για τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της δαπάνης!!! Ο Κώστας Λίτσας, που είχε ζητήσει το «πράσινο φως» για την εξόφληση του τιμολογίου, είχε «δείξει» στις υπηρεσίες του δήμου τον ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ δρόμο που όφειλαν να ακολουθήσουν! Ή, έπρεπε να περιμένει η δημοτική αρχή την απόφαση του δικαστηρίου -που είχε προσφύγει ο κατασκευαστής- και κατόπιν να αποφάσιζε τις παρακάτω κινήσεις της. Η απόφαση μετέπειτα του δικαστηρίου που δικαίωνε τον κατασκευαστή, ήταν μονόδρομος πλέον, αφού ήδη η δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου τον είχε πληρώσει!

Σήμερα ο Κώστας Λίτσας μιλά για άλλη μια φορά για «ειδικό κίνητρο»(;;) στην πληρωμή αυτή και ο Γιώργος Γιασημάκης την καταγγέλλει δημόσια και μάλιστα καταγγέλλει και τη… σπουδή της δημοτικής αρχής να πληρώσει την ολοκλήρωση του έργου (περίπου 400.000 ευρώ) και με τιμολόγιο… ΧΩΡΙΣ ημερομηνία!!!

Τελικά ΚΑΙ το θέμα αυτό πέρασε με τις ψήφους της ομάδας του δημάρχου…

Δείτε όλο το θέμα στα βίντεο που ακολουθούν.

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

8 Responses to Μια εξόφληση τιμολογίου (640.000) που… ανάβει φωτιές!

 1. j says:

  kai i litsarxoi trela8ikan! giati????

 2. asxetos says:

  ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΛΙΤΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΝΟΜΑΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ???ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΠΟΝΔΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΣΕΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΤΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ!ΜΠΡΑΒΟ

 3. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ.

 4. ded says:

  MPRAVO KOSTA POU TA ESTILES STON EPITROPO GIA NA MIN TA PLIROSIS MPRAVO!!!! RE LITSOSIMORITES EHETE KATALAVI TI EGINE?

 5. lit says:

  Στις 30-4-2010, χρονιά εκλογών, ξαφνικά η Κοινότητα Μαλακάσας αποφασίζει να πληρώσει τους εργολάβους από ίδιους πόρους.
  – Διαφωνεί όμως ο γραμματέας της Κοινότητας Μαλακάσας και στέλνει Υπηρεσιακό Σημείωμα στις 14-6-2010 στον Κοινοτάρχη στο οποίο του αναφέρει : «…σας κάνω γνωστό ότι η εν λόγω Κοιν/ξία, σύμφωνα με την Πράξη 11/2009, του 7ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έπρεπε να είχε εκδώσει το τιμολόγιο εντός του ιδίου οικονομικού έτους 2004, με τον 3ο Λογαριασμό. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.».
  – Ο Κοινοτάρχης κ. Λίτσας του απαντά την ίδια μέρα ως εξής: «… λυπάμαι για την άστοχη ενέργεια που κάνετε να μη με ειδοποιήσετε τότε για τη συγκεκριμένη ενέργεια και έχετε για μένα την ευθύνη όπως τώρα το γνωρίζετε θα έπρεπε και τότε να το γνωρίζατε. Παρακαλώ όπως συντάξετε πλήρη τα σχετικά στοιχεία στο χρηματικό ένταλμα 178/2010 και το διεκπεραιώσετε, για να πάω σε μια αρχή ανώτερη από τη ΔΥΟ Αγίου Στεφάνου την οποία θεωρώ ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω ελλιπούς προσωπικού και μη ειδικευμένου. Για το λόγο αυτό και για να προφυλαχθούν τα συμφέρονται της Κοινότητας θα πάω σε προληπτικό έλεγχο (Επίτροπο) για το λάθος που κάνατε.».ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ

 6. l says:

  se eskise o mpalokas neneko

 7. Ανώνυμος says:

  ο Λιτσας τα μοίρασε με τον κονομακο αφού δεν μπορούσε να τα πάρει μόνος του. Ξυπνατε Καλαμιωτες γιατί θα σας φάει και τα υπόλοιπα ο ντερκος

 8. ls says:

  Στις 30-4-2010, χρονιά εκλογών, ξαφνικά η Κοινότητα Μαλακάσας αποφασίζει να πληρώσει τους εργολάβους από ίδιους πόρους.
  – Διαφωνεί όμως ο γραμματέας της Κοινότητας Μαλακάσας και στέλνει Υπηρεσιακό Σημείωμα στις 14-6-2010 στον Κοινοτάρχη στο οποίο του αναφέρει : «…σας κάνω γνωστό ότι η εν λόγω Κοιν/ξία, σύμφωνα με την Πράξη 11/2009, του 7ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έπρεπε να είχε εκδώσει το τιμολόγιο εντός του ιδίου οικονομικού έτους 2004, με τον 3ο Λογαριασμό. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.».
  – Ο Κοινοτάρχης κ. Λίτσας του απαντά την ίδια μέρα ως εξής: «… λυπάμαι για την άστοχη ενέργεια που κάνετε να μη με ειδοποιήσετε τότε για τη συγκεκριμένη ενέργεια και έχετε για μένα την ευθύνη όπως τώρα το γνωρίζετε θα έπρεπε και τότε να το γνωρίζατε. Παρακαλώ όπως συντάξετε πλήρη τα σχετικά στοιχεία στο χρηματικό ένταλμα 178/2010 και το διεκπεραιώσετε, για να πάω σε μια αρχή ανώτερη από τη ΔΥΟ Αγίου Στεφάνου την οποία θεωρώ ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει λόγω ελλιπούς προσωπικού και μη ειδικευμένου. Για το λόγο αυτό και για να προφυλαχθούν τα συμφέρονται της Κοινότητας θα πάω σε προληπτικό έλεγχο (Επίτροπο) για το λάθος που κάνατε». !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.