ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ: Η ομόφωνη απόφαση για τη μεταφορά των μαθητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της νεολαίας και των γονιών που και στην περιοχή μας που διεκδικούν  το κόστος της μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο να πληρωθεί εξ’ ολοκλήρου από την περιφέρεια και το κράτος. Μετά από εισήγηση μας στο δημοτικό συμβούλιο της 15/10/2012 πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το σώμα:

1. Να  μπει η δημοτική αρχή μπροστά και όλοι μαζί, με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του τόπου μας, με τους μαθητές να διεκδικήσουμε να δοθεί λύση στο πρόβλημα από την περιφέρεια και το κράτος. 

2. Για όσο καιρό χρειαστεί να λυθεί το πρόβλημα να αναλάβει ο δήμος δωρεάν την μεταφορά των μαθητών με το δικό του δημοτικό στόλο διεκδικώντας παράλληλα την καταβολή του κόστους της μεταφοράς με τα ιδία μέσα του δήμου από την περιφέρεια.

3. Να αποζημιώσει οικονομικά στο ακέραιο γονείς και μαθητές για τα χρήματα που έχουν καταβάλει στο ΚΤΕΛ Α.Ε. και σε άλλα μέσα μέχρι την λύση του προβλήματος και να διεκδικήσει την καταβολή του κονδυλίου αυτού από την περιφέρεια και το κράτος. 

Καλούμε τους γονείς και τους μαθητές να ασκήσουν πίεση προς την δημοτική αρχή. Να απαιτήσουν συμπαράσταση με όλα τα μέσα (λεωφορεία για τις κινητοποιήσεις κ.α.) στον δίκαιο αγώνα τους. Να μαζέψουν οι γονείς τα εισιτήρια των λεωφορείων και του τρένου, τις αποδείξεις που έχουν πληρώσει σε βενζίνη και να απαιτήσουν την υλοποίηση της απόφασης να αποζημιωθούν στο 100%. Να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την καταβολή των χρημάτων για την πληρωμή των λεωφορειούχων  από το κράτος και την περιφέρεια.

Οκτώβριος 2012,

Το γραφείο τύπου

https://lsoropou.wordpress.com

 

 

 

This entry was posted in Θέματα. Bookmark the permalink.

One Response to ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΩΠΟΥ: Η ομόφωνη απόφαση για τη μεταφορά των μαθητών

  1. Ανώνυμος says:

    ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Σ’ΑΚΟΥΕΙ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.