«Ποιός θα προστατέψει τον Ωρωπό απ’ αυτόν τον κατήφορο;»

Στην εφημερίδα του Ωρωπού, «Η Φωνή», διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της τα εξής ερωτήματα: «Ποιός θα προστατέψει τον Ωρωπό απ’ αυτόν τον κατήφορο;» και το… «μήπως ο εισαγγελέας;».

Και τα ερωτήματα αυτά τα βάζει η εφημερίδα, μετά από εκτεταμένη παρουσίαση πράξεων της δημοτικής αρχής, που είναι, δυστυχώς, σκληρές αλήθειες και πρόκληση στην σημερινή δύσκολη επιβίωση του Έλληνα πολίτη.

Μια συνεχόμενη πρόκληση, που έχει την πηγή της στην άκρατη αλαζονεία μιας απρόσμενης εξουσίας για ορισμένους ανθρώπους, που αποδεικνύονται «λίγοι» για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Από την πρώτη μέρα που πήρε την τύχη του νέου δήμου το «Όραμα Δημιουργίας» του Γιάννη Οικονομάκου, εμείς είμαστε επικριτικοί με τη δημοτική του Αρχή, γιατί αξιολογήσαμε με υπευθυνότητα τις επιλογές του. Και σε πρόσωπα και σε μορφή Διοίκησης και το έχουμε αναφέρει και αιτιολογήσει αρκετές φορές. Ο επιλογές του ήταν λάθος! Και αυτό σήμερα πλέον καταγράφεται και η δημοτική Αρχή του Γιάννη Οικονομάκου παραμένει αμετακίνητη στο «δρομολόγιο» της και… αμετανόητη! Ο δήμαρχος έχει όλη την ευθύνη.

Αλλά, πως ένας «λίγος» σαν άνθρωπος, μπορεί να γίνει «λιγότερος»; 

Όταν έχει πεισθεί βέβαια ότι είναι «πολύς»!  Τότε μπορεί να γίνει με απίθανη ευκολία, ακόμη και καταστροφέας!!! Πρώτα-πρώτα του εαυτού του και μετά -ουαί κι αλίμονο αν κατέχει κοινωνικό ή άλλο αξίωμα- κάθε ηθικής παραμέτρου, που είναι απαραίτητο «συνοδευτικό» ενός ανθρώπου, μιας ομάδας ανθρώπων και μιας κοινωνίας… που ελπίζει με βάση την ανθρώπινη αξία! 

Γιατί, πέρα και μακριά απ’ όλα, αυτό που μετρά πιο πολύ σήμερα είναι ο άνθρωπος και το πόσο σεβασμό «δέχεται» στα προβλήματά του από την οποιαδήποτε εξουσία.

Το πρωτοσέλιδο της «Φωνής» που παρουσιάζουμε, είναι μια ανάγλυφη εικόνα του μέχρι σήμερα αποτελέσματος της Διοίκησης του «Καλλικρατικού» Ωρωπού.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to «Ποιός θα προστατέψει τον Ωρωπό απ’ αυτόν τον κατήφορο;»

  1. Ανώνυμος says:

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….ΓΙΑΤΙ?………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………ΓΙΑΤΙ?……………………………………………….

  2. Ανώνυμος says:

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ Ο ΚΩΒΑΙΟΣ ΟΥΣΤ.—————-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.