ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τί ψελλίζετε; – Η Ελένη Βαρνάβα… υποσχέθηκε!

Με συζήτηση και εξηγήσεις για τους διαγωνισμούς του… «ενός συμμετέχοντος» από το δήμαρχο-πρόεδρο Γιάννη Οικονομάκο, συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα η οικονομική επιτροπή.

Ένας για την προμήθεια ασφαλτομείγματος. Ένας για το πλύσιμο και γρασάρισμα των δημοτικών αυτοκινήτων. Ένας και για τη λειτουργία του δημοτικού ασθενοφόρου! Σωστή η παρατήρηση της Ελένης Βαρνάβα-Καραγιάννη πως… «ένας-ένας, είναι λίγο.. ίσον κανένας»!

Εκεί βρήκε και το… «ψέλλισμα» της κας Καραγιάννη ο δήμαρχος, για να πει το παροιμιώδες… «δεν είμαστε για κουβέντες εδώ, είμαστε να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει… κουβέντες στον αέρα όχι…»!

Πάντως είναι αξιοπρόσεκτος ο μονόλογος του δημάρχου για τη «φιλοσοφία» της διοίκησής του και για το ασθενοφόρο, με τελικό συμπέρασμα δικό του, πως… «πάμε καλά στην προσπάθεια να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε»!

Ως δικαιολογία για τη 16ωρη λειτουργία του δημοτικού ασθενοφόρου, μάθαμε από το δήμαρχο, πως τις δύσκολες νυχτερινές ώρες, ο δήμος Ωρωπού έχει ασθενοφόρο, αυτό του ΕΚΑΒ που τα περισσότερα βράδια… «κοιμάται» στο σταθμό της Σκάλας! Υποσχέθηκε μάλιστα να ζητήσει αργότερα από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, να «κοιμάται» κάθε βράδυ το ασθενοφόρο του στον Ωρωπό… Και όλη η… «ενημερωτική» συζήτηση για το δημοτικό ασθενοφόρο τελείωσε, με την υπόσχεση της Ελένης Βαρνάβα-Καραγιάννη, πως στον επόμενο διαγωνισμό για τη λειτουργία του ασθενοφόρου, θα υπάρξει ΜΕ ΔΙΚΗ της φροντίδα και δεύτερη συμμετοχή!!! Έτσι… «ανακουφίστηκε» ο δήμαρχος-πρόεδρος! Επιτέλους θα υπάρξει και ΔΕΥΤΕΡΟΣ συμμετέχων!!!

Ενδιαφέρουσα ήταν και η συζήτηση για τη λήψη νέας απόφασης για τον καθορισμό του δημοτικού φόρου.

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.

2 Responses to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τί ψελλίζετε; – Η Ελένη Βαρνάβα… υποσχέθηκε!

  1. Ανώνυμος says:

    ΑΓΓΕΛΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ……ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΕΤΣΙ? ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ…………………ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ………….ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ………………

  2. Ανώνυμος says:

    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΕΛΑΣ? ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΞΕΡΕΙΣ……………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.