Με την «απουσία» της εισήγησης, ήθελαν να κρύψουν κάτι;;

Σε αναμονή για την καθυστερημένη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Και ξαφνικά θυμήθηκαν την αξία των εισηγήσεων! Ήταν βέβαια, που για κάποιους λόγους βόλευαν σήμερα τον πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής Γιάννη Οικονομάκο και την τεχνική υπηρεσία του δήμου, να αναβάλουν το θέμα της εκδίκασης των ενστάσεων κατά του πρακτικού του διαγωνισμού της προμήθειας λαμπτήρων για το δημοτικό φωτισμό. Ίσως γιατί ο ένας από τους τέσσερις συμμετέχοντας στον διαγωνισμό ήταν εκεί… με το δικηγόρο του!

Το γιατί δεν το ακούσαμε, αφού τελικά το θέμα, επέλεξε ο κ. δήμαρχος, να το αναβάλει! Και όπως προαναφέραμε, αιτία ήταν η… στιγμιαία «ευαισθητοποίηση» του δημάρχου… στην «απουσία» εισήγησης! Κάτι που δυο χρόνια τώρα συμβαίνει κατά κόρο και δεν «ιδρώνει» το αυτί κανενός από τη διοίκηση του δήμου. Και λέμε «στιγμιαία», γιατί αμέσως στο επόμενο θέμα -που και αυτό να σημειώσουμε δεν είχε εισήγηση– ξεπεράστηκαν οι «ευαισθησίες» αυτές και συνεχίστηκε η πρακτική που έχει καταγγελθεί πολλές φορές! Δηλαδή της συζήτησης θεμάτων χωρίς εισήγηση… ή εισήγηση την ώρα της συνεδρίασης!

Ήταν τόσο χαρακτηριστική η… απρόσμενη «προθυμία» του δημάρχου για αναβολή, που γέννησε πολλά ερωτηματικά! Ερωτηματικά που πρέπει να έχουν σχέση με την πολιτική που ακολουθείται στους διαγωνισμούς, οι οποίοι δεν έχουν και καλές σχέσεις με τη διαφάνεια. Κάποιες φορές μάλιστα έχουν καταγγελθεί δημόσια και ως… «φωτογραφικοί»!

Πάντως, η «εκδίκαση των ενστάσεων κατά ενός πρακτικού διαγωνισμού», σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι… «πολιτικό» θέμα, όπως περίεργα ανέφερε ο δήμαρχος, θέλοντας να δικαιολογήσει τα δύο «πρόσωπα» για τις εισηγήσεις!

Με μεγάλο φυσικά ενδιαφέρον, αναμένεται η εκδίκαση αυτή, μετά την πενθήμερη αναβολή που έδωσε ο δήμαρχος.

Αύριο η υπόλοιπη οικονομική επιτροπή.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

3 Responses to Με την «απουσία» της εισήγησης, ήθελαν να κρύψουν κάτι;;

 1. asxetos says:

  θα δουμε πολλα ακομα…αντεχετε???

 2. Ανώνυμος says:

  Ο βασιλακης, όμως δεν πτοείται με την καμιά. Το χαμόγελο είναι μόνιμα κολλημένο στα χειλάκια του. Μπράβο Βασιλάκη. Απο εσένα πηγάζουμε κουράγιο και αυτοπεποίθηση. Δεν μπορεί εσύ για να χαμογελάς, όλα πρέπει να πηγαίνουν καλά. Προχώρα ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ. Το μέλον σου ανήκει…….. Αλήθεια στην Λευκάδα πως πέρασες με την παρέα σου??????????????????????????????????????????????????????????????

 3. Ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ says:

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.
  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ (3-9-12) ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΛΙ ΑΝΑΒΟΛΗ
  ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ
  ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.