Τα επικοινωνιακά τρικ-πυροτεχνήματα του δημάρχου… συνεχίζονται!

«Ευχαριστούμε προσωπικά για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο γιατί βρίσκεται έμπρακτα δίπλα μας από το πρώτο κιόλας λεπτό, στον δίκαιο αγώνα για εργασία και προσφορά. Σήμερα που οι δυσκολίες συνεχώς αυξάνονται, η ανεργία πιέζει ασφυκτικά κάθε νοικοκυριό και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, είμαστε τυχεροί που ο Δήμαρχος Ωρωπού είναι γνήσιος συμπαραστάτης και σύμμαχός της δικής μας επιβίωσης»

Ήθελα να ήξερα, ποιος στις υπηρεσίες του δημάρχου έχει αυτές τις επικοινωνιακές ιδέες, τις τόσο… φαεινές! Τόσο, που αν τις πάρει κάποιος σοβαρά, μόνο κακό κάνουν, γιατί αποδεικνύουν πόσο «ρηχή» είναι αυτή η δημοτική αρχή!!!

Έφτασαν λοιπόν στο σημείο, να παρουσιάζουν από το δημοτικό site το παραπάνω ευχαριστήριο σημείωμα προς το δήμαρχο, 19 εγκλωβισμένων από την ανεργία συμβασιούχων! Και γιατί;; Γιατί -όπως γράφει η εισαγωγή του σημειώματος- ο δήμαρχος έπραξε τα… αυτονόητα που ΔΕΝ μπορεί ΚΑΝΕΙΣ δήμαρχος να τα χρησιμοποιεί για… ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ!!!

Αλλά δεν φταίει ο «επικοινωνιολόγος» που… εκτίθεται ο δήμαρχος και η Αρχή του, αλλά φταίει ο ίδιος ο δήμαρχος που ΔΕΧΕΤΑΙ να στηρίζει την παρουσία του στο τιμόνι του δήμου, δύο χρόνια τώρα, με… επικοινωνιακά τρικ-πυροτεχνήματα!

Οι 19 συμβασιούχοι λοιπόν μπορεί να αισθάνονται… «τυχεροί» από τη «συμπαράσταση» του δημάρχου και ας ενδέχεται να μην ξέρουν καν… τη «δήλωσή» τους αυτή… Πόσοι όμως «λεηλατημένοι» δημότες από τα «φονικά» μέτρα, τον έχουν σύμμαχο στη δική τους επιβίωση;;

Διαβάστε ολόκληρη τη δημοτική ανακοίνωση:

Συμβασιούχοι Δήμου Ωρωπού: «Ευχαριστούμε Δήμαρχε»

Μετά από νέα δικαστική μάχη και την προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου έγινε δεκτή για ακόμη μια φορά η προσωρινή διαταγή των 19 συμβασιούχων, που έχουν κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία τους δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού έχει δείξει ιδιαίτερη μέριμνα για το θέμα από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων προασπίζοντας το δικαίωμα τους για εργασία, ώστε να συνεχίσουν προσφέρουν τις χρήσιμες υπηρεσίες τους στον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης οι 19 Συμβασιούχοι του Δήμου Ωρωπού με νέα επιστολή τους ευχαριστούν προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο για την προσπάθεια που καταβάλλει ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίες τους αυτήν την δύσκολη οικονομική περίοδο.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν καθοριστική τη συμβολή του κ. Οικονομάκου και σημειώνουν στην επιστολή τους τα εξής:

«Ευχαριστούμε προσωπικά για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο γιατί βρίσκεται έμπρακτα δίπλα μας από το πρώτο κιόλας λεπτό, στον δίκαιο αγώνα για εργασία και προσφορά. Σήμερα που οι δυσκολίες συνεχώς αυξάνονται, η ανεργία πιέζει ασφυκτικά κάθε νοικοκυριό και οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται, είμαστε τυχεροί που ο Δήμαρχος Ωρωπού είναι γνήσιος συμπαραστάτης και σύμμαχός της δικής μας επιβίωσης».

 

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

2 Responses to Τα επικοινωνιακά τρικ-πυροτεχνήματα του δημάρχου… συνεχίζονται!

  1. Ανώνυμος says:

    Ωραία φωτογραφία. Η Μαρίκα είναι στο βάθος ή μου φαίνεται? Και ακόμα απορρήτε ποιος διοικεί τον δήμο? Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιος κάνει κουμάντο, και ποιου επιλογές, είναι τα τσιράκια που μαζεύτηκαν γύρω από τον δήμαρχο?
    Eτοιμαστείτε για μακρά πορεία. Δεν τελειώνει έτσι εύκολα αυτή. Τόσα χρόνια περίμενε, να καβαλήσει, αυτή την καρέκλα και αυτός το καλάμι……..

  2. Ανώνυμος says:

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ? ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ…..ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ…….ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ……ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ …………ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ…………..ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ………………………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.