«Θρησκευτικό» τραπέζωμα της δημοτικής αρχής, αξίας… 4.300 ευρώ!!!

Στις 12 Ιανουαρίου 2012, το δημοτικό συμβούλιο ψηφίζει το θέμα, «Προγραμματισμός θρησκευτικών – εορταστικών εκδηλώσεων στις τοπικές και δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ωρωπού». Στην εισήγησή του ο διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών κ. Χρήστου, αναφέρει το νόμο που μιλάει για δαπάνες που συνδέονται με την προαγωγή των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων ή των πολιτιστικών και πνευματικών ενδιαφερόντων των δημοτών.

Ποια είναι όμως αυτά τα «κοινωνικά συμφέροντα» και τα «πνευματικά ενδιαφέροντα» των δημοτών, κατά τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;;;;

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ αξίας… 4.305 ευρώ!!! Σε μόνο ΕΝΑ καλοκαιρινό βράδυ… Σε μια δροσερή κοινότητα, που δεν έχει σχέση ποια είναι και ποιος επαγγελματίας έκοψε το… «μνημονιακό» τιμολόγιο (ο άνθρωπος τη δουλειά του έκανε)…

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το «τραπέζωμα» με τη συνοδεία της μουσικής, «έφαγαν» ΟΛΟ το ποσόν της δημοτικής επιδότησης!!!

Έτσι λοιπόν βλέπει η δημοτική αρχή και οι άνθρωποί της, την προαγωγή των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων ή των πολιτιστικών και πνευματικών ενδιαφερόντων των δημοτών, τη στιγμή που υπάρχουν δημότες -μικροί και μεγάλοι- που τρώνε κάθε μέρα μακαρόνια, ρύζι και πατάτες νερόβραστες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τα σχόλια δικά σας.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

One Response to «Θρησκευτικό» τραπέζωμα της δημοτικής αρχής, αξίας… 4.300 ευρώ!!!

  1. kavgatzis says:

    σύμφωνοι,αλλά με το να σβήνετε ονόματα,παραποιείτε δημόσιο έγγραφο.γιατί?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.