Από οφειλή του 2008 η αιτία της μήνυσης -κατά την κοινότητα- στον αντιδήμαρχο Καλάμου

Από οφειλή πολίτη από το 2008(!), δημιουργήθηκε το σημερινό θέμα της μήνυσης κατά του αντιδημάρχου Καλάμου Δημήτρη Βλάχου και της δημοτικής υπαλλήλου. Θέμα που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας.

Σύμφωνα λοιπόν με την κοινότητα και τα έγγραφα που υπάρχουν σ’ αυτήν, στις 16 Μαρτίου του 2012, o πολίτης καταθέτει αίτηση στην υπηρεσία της, για να ενημερωθεί για οφειλή παρελθόντων ετών συγγενικού του προσώπου, που αναγράφονταν στο λογαριασμό του Β΄εξαμήνου 2010. Χωρίς όμως -σύμφωνα με την κοινότητα- να καταθέσει εξουσιοδότηση και χωρίς διεύθυνση στην αίτηση αυτή.

Η απάντηση για τους λόγους αυτούς, αλλά και για έλλειψη προσωπικού, καθυστέρησε να του δοθεί και ήταν, πως η οφειλή αυτή δημιουργήθηκε από υπόλοιπο βεβαιωμένης οφειλής από το Β΄εξάμηνο του 2008. Το σύνολο της βεβαίωσης ήταν για κατανάλωση 36,50 ευρώ και για επισκευή παροχής 300 ευρώ.

Ο πολίτης επανέρχεται με νέα αίτηση στις 12 Ιουλίου του 2012 και ζητά να μάθει επακριβώς τις εργασίες της επισκευής, όπως και αντίγραφο του δελτίου επισκευής του υδραυλικού του δήμου εκείνης της περιόδου. Να σημειώσουμε πως από την βεβαιωθείσα οφειλή του 2008, ο πολίτης είχε καταβάλει 200 ευρώ, το οποίο συμπερασματικά σημαίνει, πως είχε αποδεχθεί ο πολίτης τη χρέωση αυτή.

Με όλα αυτά, δημιουργήθηκε ένταση η οποία και οδήγησε τον πολίτη (του οποίου δεν έχουμε την άποψη) στην αναφερόμενη μήνυση.

Σήμερα έχει βρεθεί από τις υπηρεσίες της κοινότητας και το συγκεκριμένο δελτίο επισκευής και είναι άγνωστη η τύχη της μήνυσης αυτής, προς τον αντιδήμαρχο και τη δημοτική υπάλληλο.

This entry was posted in ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.